"OIisin ottanut tavarani ja lähtenyt pois" – Kolmiodraama-Samin käytös Terhiä kohtaan tyrmistyttää

Samin jäätävä käytös Terhiä kohtaa tyrmistyttää Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa: ”Olisin lähtenyt pois” 2:38
Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, kuinka makuuhuonejärjestys olisi pitänyt tehdä.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa ihmetellään Kolmiodraama-ohjelman Samin erikoista käytöstä Terhiä kohtaan.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pureudutaan Kolmiodraama-sarjan puhuttaviin käänteisiin sekä myös vodcastin luotsaajien, MTV:n toimittajakaksikon Jari Peltolan ja Katja Lintusen suhdekiemuroihin. 

Kolmiodraaman kolmannessa jaksossa nähtiin, kun osa pareista muutti yhteen. Toimittajakaksikkoa puhuttaa erityisesti Samin ja Terhin jäätävä kohtaaminen yhteisessä kodissa.

Sami saapui ensimmäisenä parin yhteiseen kotiin ja valitsi itselleen omatoimisesti isomman makuuhuoneen. Samaan aikaan kun Sami purkaa tavaroitaan maakuuhuoneessaan, Terhi saapuu paikalle. Terhi huutelee alakerrassa Samia, joka lopulta menee vastahakoisesti vastaan ja kauhistelee tavaramäärää – eikä katsoa Terhiä edes silmiin.

Pian Terhille selvisi, että hän menee nukkumaan pienempään makuuhuoneeseen.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodissa Samin käytöstä pidetään erikoisena ja hyvin kylmänä. 

– Siinä vaiheessa, kun he ovat molemmat siellä talossa, niin sitten aloittaa tämä keskustelu, että kuka nukkuu missäkin. Minusta se oli hämmentävää, että Sami oli suunnitellut kaiken ennakkoon, Peltola sanoo.

– Olisin itse siinä vaiheessa sanonut vähän voimakkaammin kuin Terhi sanoi asiasta tai sitten olisin ottanut tavarani ja lähtenyt pois. Siinä tuli niin kylmä fiilis, Lintunen jatkaa. 

Uusimmassa jaksossa pohditaan muun muassa, millaisia sirkustemppuja Pinja mahtaa Akulle tehdä sekä keskustelua riittää myös Sannan erikoisista treffeistä:

Näyttikö Pinja Akulle muutamat "sirkustemput"? 24:31

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat