Tämä ulosajo ravisutti MM-rallin voittotaistoa – Marcus Grönholm: "Kyllähän tuossa kävi tuuri"

Toyotan Elfyn Evans menetti mahdollisuutensa voittoon ja makeaan pistepottiin tehtyään virheen Monte Carlon MM-rallin 11. erikoiskokeella lauantaina. C Moren asiantuntijan Marcus Grönholmin mukaan brittikuskilla oli kuitenkin onneakin matkassa. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Evans oli ennen kyseistä erikoiskoetta vain 9,3 sekunnin päässä kärjestä ja olisi pystynyt tosissaan haastamaan Toyota-tallitoverinsa Sebastien Ogierin sekä M-Sportin Sebastien Loebin voittotaistossa. 

Ulosajo pilasi kaiken, ja nyt kahden viime vuoden MM-kakkosen päähuomio on lähinnä kisan päättävässä Power stage -erikoiskokeessa ja siinä jaettavissa MM-pisteissä. 

C Moren asiantuntija Marcus Grönholm kommentoi Evansin ulosajoa studio-osuudessa lauantaina. 

– Hän yritti vielä hyökätä, kun oli selvittänyt pahat paikat pätkällä. Tiehän oli tuossa ihan kuiva, hän jarrutti liian myöhään. 

– Kyllähän tuossa kävi tuuri, ettei hän pudonnut alas. Autohan on ihan ehjä, Grönholm huomautti Evansin auton sijainnista jyrkässä rinteessä. 

Pääkuvan videolla Elfyn Evansin ulosajo ja paikalla olleiden katsojien reaktiot, jotka hämmästyttivät C Moren toista asiantuntijaa Teemu Sunista. Alla videoita lauantain muista dramaattisista hetkistä. 

Lue myös:

    Uusimmat