Tämä trendi ei turhia peittele: Tähdet edustavat lähes meikittä

Luonnollinen look ja hento meikki ovat kainoksi kehaistun, mutta myös sitäkin rohkeamman naisen valinta, kun puhutaan juhla- ja edustustilaisuuksista, joissa salamavalot tunnetusti räpsyvät. Raikkaan olemuksen kulmakivet lähtevät hyvin hoidetusta ihosta ja kauniisti muotoilluista kulmakarvoista – sen todistavat nämä linssiludet.

Tummanpuhuvia huulipunia, smokey eyes -silmämeikkejä ja dramaattisia kissansilmiä nähdään ylettömiä määriä, kun puhutaan illanistujaisista tai edustustilaisuuksista: . Kuitenkin uusi trendi on vallannut punaiset matot, kun tähdet tarkoituksella haluavat näyttää mahdollisimman luonnollisilta ja siltä, ettei meikkisivellin olisi edes käväissyt kasvoilla.

Tämä "Hädin tuskin" -meikkitrendi on tuttu catwalkeilta, kuten myös punaiselta matolta: tähdet ympäri maailmaan ovat kokeilleet jättää vahvemman meikin odottamaan talvipakkasia pyrkiessään kainompaan lookiin. Tämä luonnollinen meikki koostuu hyvin hoidetusta ihosta, omaan ihon sävyyn loistavasti sointuvasta pohjustuksesta ja kauniisti muotoilluista kulmakarvoista.

Hädin tuskin -trendi: Kainoa kauneutta luonnollisella meikillä

Näyttelijä Emma Stonea on siunattu virheettömällä iholla: tummanpuhuvien huulipunien suosija uskaltautui kokeilla jotain uutta, kun hän saapui edustustilaisuuteen hennolla ehostuksella. Miten pirteä kaunotar!

Carey Mulligan (oik.)puolestaan käyttää vain harvoin tuhdimpaa meikkiä, ja suosiikin luonnollisempaa yleiskuvaa. Pääpaino on tähdellä on usein huulissa, joissa kiiltää kauniisti purppuranpunainen.

Herttainen näyttelijätär Sophia Bush rakastaa heleää lookia ja pientä kimmellystä, mitä tulee hänen vaatetukseensa ja meikkiinsä. Läpikuultava huulikiilto sekä kullansävyissä kimmeltävä luomiväri korostavat kauniisti päivettynyttä ihoa luonnollisesti.

Huippumalli Karlie Kloss tietää, miten tärkeää on pitää huolta ihon hyvinvoinnista: sen verran paksuakin ehostusta mallin täytyy kuvia ja catwalkeja varten kasvoillaan kantaa, jolloin jälkikäteen ihon puhdistaminen on kaiken a ja o. Vapaa-ajallaan malli suosiikin kaunista, valaisevaa pohjustusta.

Näyttelijä Jessica Biel lukeutuu niihin naisiin, joille liian tumma meikki ei tunnu istuvan yhtä hyvin kuin heleä, luonnollisempi ehostus. Näyttelijä todisti punk-henkisessä MET-gaalassa, että rajumpikin look onnistuu vain vähäisellä meikillä (ja nenäkorulla).

Menestyksekäs näyttelijä Jennifer Lawrence tunnetaan rääväsuisenakin poikatyttönä, joka suosii vaaleaa huulipunaa tai -kiiltoa, sekä kullanhohtoista ihoa. Maantieruskeat hiukset sopivat loistavasti luonnonkauneutta arvostavalle tähdelle.

Näyttelijä Michelle Williams näyttää suloiselta satuhahmolta panostamalla luonnollisena hehkuvaan ihoonsa ja kauniisti eriteltyihin silmäripsiinsä.

Angelina Jolie tunnetaan dramaattisen huulipunan ystävänä, joten on virkistävää nähdä hänet luonnollisempana.

Huippumalli Adriana Lima todistaa, että näyttävillä kulmakarvoilla ja vain sipaisulla mascaraa voi look olla dramaattinen – tärkeintä on, miten itse itsensä kantaa.

Luonnonlapseksi lukeutuva Liv Tyler antaa ihonsa hehkua omalla painollaan pitäen välipäiviä ehostuksesta – vaikka kameroille pitäisikin poseerata.

Lue myös:


Lähde: Marie-claire

Lue myös:

    Uusimmat