Tämä tilanne Tapparan murskajaisissa meni tunteisiin – lehdistötilassa kipinöi: "Onko otteluvalvoja täällä?"

Tappara tekee 0-5 maalin 4:40
Menikö oikein? Tapparan viides maali hyväksytään videotarkastuksen jälkeen.

KooKoon päävalmentaja Olli Salo vaati otteluvalvojalta selvitystä haaston jälkeen hyväksyttyyn Tapparan maaliin maanantaisen puolivälieräottelun pressissä. Tappara voitti Kouvolassa murskaavasti 6-1 ja eteni sarjassa 2-0-johtoon

Isäntäjoukkue KooKoo hallitsi ottelun avauserän tapahtumia, mutta vain Tappara teki tulosta. KooKoon tuska oli kova, kun vierasjoukkue iski ensimmäisellä 20-minuuttisella kaksi osumaa ja karkasi toisessa erässä viiden maalin karkumatkalle.

Tapparan maaleista viides jäi kaivelemaan Saloa, joka vaati tilanteesta otteluvalvojan perusteluja lehdistötilaisuudessa.

– Onko otteluvalvoja täällä? Minä haluan oikeasti kommentin siihen haastotilanteeseen, jyrähti Salo, jonka mielestä KooKoon Oskari Setäsellä "ei ollut mitään mahdollisuutta torjua" tilanteessa.

Mitä otteluvalvoja vastasi? Katso Saloa ärsyttänyt, kyseenalainen 0-5-maalitilanne pääkuvan videolta. Alla puolestaan Salon ja otteluvalvojan välinen keskustelu (video käynnistyy klikkaamalla suoraan kyseisestä lehdistötilaisuuden kohdasta).

Lehdistötilaisuus: KooKoo - Tappara 3:53
Lehdistötilaisuus: KooKoo päävalmentaja Olli Salo vaatii otteluvalvojalta selitystä Tapparan maalin hyväksymiseen.

Tapparan ja KooKoo välinen sarja jatkuu kolmannella ottelulla jo tiistaina Tampereella.