Tämä poliisin ottama kuva paljasti Bemariin asennetun tutkanhäirintälaitteen – palkinnoksi vankeutta, kovat sakot ja laite valtiolle

1:52
Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin.

Henkilö, joka asentaa tällaisen laitteen autoonsa, ei osoita kovinkaan hyvää harkintakykyä. Kiinnijäämisriski on nimittäin erittäin suuri.

Brittiläinen Michael Twizell, 58, on saanut kolmen kuukauden vankeustuomion jäätyään kiinni autoonsa asennetusta tutkanhäirintälaitteesta.

Helmikuussa 2018 Twizell oli ohittanut 3-sarjan BMW:llään poliisin nopeusvalvonta-auton, jonka nopeustutka antoi virhekoodin Twizellin auton kohdalla.

Tämä virhekoodi luonnollisesti kiinnitti poliisin huomion, ja viranomaiset käynnistivätkin tutkinnan asian selvittämiseksi.

Kävi ilmi, että Twizellin E92-koppaisen kolmosen keulaan oli asennettu rekisterikilven alle laite, joka haittasi poliisin käyttämän laserin toimintaa.

Twizell myönsi syyllisyytensä oikeudessa. Hän sai vankeustuomion lisäksi myös 1 700 euron sakot maksettavakseen. Häirintälaitteen hän menetti valtiolle.

Viime huhtikuussa toinen brittimies sai kahdeksan kuukauden kakun vastaavasta laitteesta. Tämä sankari myös kertoi mielipiteensä poliisin nopeusvalvonnasta kansainvälisten käsimerkkien muodossa. Kuva ja video hänestä alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja