Kovapäinen kuriiri ei päästänyt hälytysajossa ollutta ambulanssia ohitseen: "Haastan sinut oikeuteen, jos julkaiset tuon"

0:12
Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä

Maailman suurimman lähettiyrityksen työntekijä on joutunut someraivon kohteeksi sen jälkeen, kun video hänen toiminnastaan New Yorkin Brooklynissä nousi julkisuuteen.

Jutun lopusta löytyvällä videolla nähdään UPS:n työntekijä, joka on pysäköinyt ison ajoneuvonsa kapealle lumiselle kadulle. Vaikka tilaa jäikin sen verran, että tavallinen henkilöauto olisi todennäköisesti päässyt ohittamaan, ei hälytysajossa olleella ambulanssilla ollut toivoakaan.

Vaikka takana kököttänyt ambulanssi soitti torvea ja sireenejä, kesti UPS:n kuljettajalta lähes minuutti ennen kuin hän liikutti autoaan sen verran, että ambulanssi mahtui ohi.

Kun tilanne oli ohitse, lähestyi sivullinen kuljettajaa kameran kanssa tiedustellen tökerön ja potentiaalisesti hengenvaarallisen toiminnan syitä. Hän oli kiinnostunut myös siitä, mitä kuriiri ajattelisi, jos ambulanssi olisi ollut matkalla hänen läheistään pelastamaan ja viivästynyt tällaisen käytöksen vuoksi.

– Tee minulle palvelus ja jatka matkaasi, kiitos. Ja pidä mielessä, että haastan sinut oikeuteen, jos julkaiset tuon, kuriiri totesi videota kuvanneelle miehelle.

UPS:n edustaja kertoi Daily Mailille, että yhtiö kouluttaa kuljettajansa noudattamaan lakia, mihin sisältyy esteettömän kulun tarjoaminen hälytysajoneuvoille.

– Olemme tietoisia tästä tapauksesta ja ryhdymme asianmukaisiin toimiin.

Katso video tilanteesta alta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja