Tämä pari tapasi, kihlautui ja juhli jopa häänsä alasti: "Me molemmat rakastamme alastomuutta"

Koskettava yllätys: Pariskunta kosi toisiaan yhtä aikaa 0:47
Kun Becky meni naisystävänsä Jessan kanssa eläintarhaan, hänen aikomuksenaan oli kosia. Sama ajatus oli kuitenkin myös Jessalla!

Alastomuus on Nigelille ja Rachelille elämäntapa. Koronakevät on kuitenkin pannut kapuloita rattaisiin.

Nigel ja Rachel Seymour olivat jo tavatessaan alasti. Pariskunta kohtasi nudistirannalla vuonna 2017, ja he myös avioituivat alastomina, totta kai, kertoo The Sun.

Naturismi tarkoittaa sosiaalista alastomuutta, ja myös Suomesta löytyy esimerkiksi nakurantoja, joissa kesäpäiviään voi viettää muuten arkisissa merkeissä, mutta alastomana. Nudistiranta löytyy esimerkiksi Porin Yyteristä.

Hääjuhlatkin alasti

Nigelin ja Rachelin virallinen vihkiminen suoritettiin vaatetettuna, mutta elokuussa 2019 kaksikko piti naturistijuhlat. Häissä oli paikalla 40 henkilöä.

– Se tuntui todella vapauttavalta. Tapasimme nakuina, Nigel kosi nakuna ja olimme hääseremonian aikana alasti, kolmekymppinen Rachel kuvailee.

"Me molemmat rakastamme alastomuutta"

Myös Rachelin isä oli naturisti. Yli viisikymppinen Nigel puolestaan löysi naturismin vasta aikuisena, koska halusi parantaa itsetuntoaan.

– Me molemmat rakastamme alastomuutta. Ei sillä ole väliä, miltä näytät, mitä kokoa tai väriä olet, mikä ammattisi on. Kaikki ovat alastomina samalla viivalla, ja kukaan ei tuomitse sinua, mies kuvailee.

Koronakevät kavensi elämää

Alastomuus on nyt parille elämäntapa, mutta koronavirus on pannut kapuloita rattaisiin. Nigel ja Rachel voivat toki olla alastomana kotonaan, mutta esimerkiksi nakurannalle he eivät nyt pääse.

– Vain pieni alue puutarhastamme ei näy naapureihin, joten meidän on pitänyt olla varovaisia ja varmistaa, että pysymme juuri tuolla alueella, kun olemme alastomina, Nigel kuvailee.

– Pääasiallinen muutos on kuitenkin se, ettemme pääse tapahtumiin nudistiystäviemme ja perheemme kanssa. Emme malta odottaa, että pääsemme taas niihin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Haluaisimme epätoivoisesti mennä naku-uinnille"

Hääpäiväkin tekee tuloaan. Pariskunta toivoisi, että voisi juhlistaa sitä jotenkin. 

– Haluaisimme epätoivoisesti mennä naku-uinnille, ja haluaisimme ainakin juhlistaa ensimmäistä nakuhääpäiväämme niin.

Lue myös:

    Uusimmat