Tämä palauttaa uskosi ihmisiin! Epätoivoinen äiti anoi 69 sentin lahjoitusta, jotta voisi ostaa sähköä – tuntemattomien kiltteys liikutti

16:48
Mitä köyhä lapsi tekee kesällä?

Kun 33-vuotiaalla äidillä ei ollut varaa maksaa sähköstä, hän anoi apua netissä. Naisen vaatimaton toive toteutui moninkertaisesti.

Etelä-Afrikassa asuva Thabisa Xhelithole sai yllättyä kanssaihmistensä kiltteydestä. Kun Thabisalla, 33, ei ollut varaa maksaa sähköstä, hän päätti kääntyä sosiaalisen median puoleen.

Anoi vain 69 sentin lahjoitusta

Thabisan asunnossa sähköä ei makseta käytön mukaan, vaan sitä "ladataan" käyttöä varten maksamalla sähkö etukäteen. Koska Thabisalla ei ollut varaa maksaa sähköstä, hän  anoi Twitterissä jotakuta lahjoittamaan hänelle hieman rahaa.

Thabisan anoma summa olisi ollut People-lehden mukaan Yhdysvaltain dollareissa noin 69 senttiä.

– Tuossa vaiheessa olin epätoivoinen. (Meillä) ei ollut mitään, halusin kokata hieman puuroa vauvalleni, jolla oli kova nälkä, Thabisa kertoi haastattelussa.

Thabisalla on 10-vuotias poika ja 2-vuotias tytär. Hänellä oli onnekseen hieman datapakettia jäljellä puhelimessaan; datan avulla nainen julkaisi sosiaalisen median anomuksensa ja tiedot, joilla joku voisi ostaa hänelle sähköä "etänä".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Mutta ihmiset vain lähettivät ja lähettivät ja lähettivät..."

Pian Thabisa saikin pienen lahjoituksen. Hän oli ilahtunut.

– Olisin ollut iloinen, vaikka se olisi ollut kaikki, mitä sain. Mutta ihmiset vain lähettivät ja lähettivät ja lähettivät (latausmaksuja). Kerroin heille, että olin saanut tarpeeksi, mutta silti he lähettivät lisää, Thabisa kuvailee.

Pian hänelle olikin kertynyt lähes 60 dollarin arvosta sähköä käytettäväksi.

"En koskaan odottanut tätä, olen kyynelissä"

Thabisa kiitteli ihmisiä Twitterin kautta ja julkaisi useita kuvia mittaristaan, johon kilahteli aina vain lisää lahjoituksia. Ihmiset puolestaan intoutuivat julkaisemaan kuitteja sähköostoksistaan.

– En koskaan odottanut tätä, olen kyynelissä. Ihmisillä on sydäntä. Olen saanut sähköä, joka kestää meillä kaksi kuukautta, Thabisa kiitteli.

– Minulla ei ole sanoja ilmaista rakkautta, jota kaikenlaiset ihmiset ovat osoittaneet, hän kirjoitti toiseen, sähkömittarinsa lukemaa esittelevän kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Tämä saa minut sanattomaksi"

Ihmisten ystävällisyys on koskettanut monia.

– Hitto. Minäkin itken nyt, hän sai satakertaisesti sen, mitä pyysi. Luoja siunatkoon kaikkia niitä, jotka auttoivat häntä, Twitter-käyttäjä vella Banana kehuu.

– En ole Etelä-Afrikasta, mutta te kaikki olette upeita ihmisiä, nimimerkki lower ihastelee.

– Tämä saa minut sanattomaksi, nimimerkki Ethical sanoo.

– Niin paljon rakkautta. Olet siunattu. Tämä todistaa, että yhdessä voimme kaikki tehdä enemmän, nimimerkki Keba kehuu.

Ihmisten kiltteys päätyi lehtiin asti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja