”Tämä on syy sille, miksi valitsimme pimeän puolen" – strippaavan Voldemortin viraalivideo hämmentää ja kerää vuolaita kehuja

Yhdysvaltalainen Florida Man -nimellä esiintyvä drag queen on kohahduttanut nettikansaa Harry Potter -teemaisella esityksellään, joka on juuri niin taianomainen kuin kuvitella saattaa.

VIDEO: Näin syntyy vähän klassisempi drag-meikki.

Twitter-tilillään jakamalla videolla Florida Man esiintyy lavalla pukeutuneena Voldemortiksi. Voldemort on Harry Potter -kirjoista ja elokuvista tuttu, paha satuhahmo.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Arianda Granden Dangerous Woman -kappaleen tahtiin Voldemort alkaa riisumaan velhon univormuun kuuluvaa viittaansa ja pyörittelee muodokkaita lanteitaan. Lavalle saapuu myös toinen velho, jonka kanssa Lady Voldemort ryhtyy taistoon.

Videosta viraalihitti

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Florida Man kertoo BuzzFeed-sivustolle häntä harmittaneen, ettei Harry Potter -kirjasarjasta löytynyt seksuaalisesti poikkeavia hahmoja. Miehen nyt luoma Lady Voldemort edustaa sitä, miltä monimuotoisempi Harry Potter -universumi voisi näyttää.

Video nousi nopeasti viraalihitiksi. Florida Manin Twitter-tilillä se on kerännyt jo yli 1,9 miljoonaa katselukertaa ja Youtubessa reilut 335 000 näyttöä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tämä on uskomaton yhdistelmä odottamattomia asioita, todella rakastan tätä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"En muista tätä Kuoleman varjeluksista." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Olen niin iloinen, että olen elossa tämän nähdäkseni.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tämä on syy sille, miksi valitsimme pimeän puolen.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lähde: Twitter, BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat