Tämä moderni hiilenmusta hirsihuvila on Kesämökit-sarjan finalisti – katso mökin esittely!

11:44
Tutustu kohteeseen!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman seitsemänneksi finalistiksi valittiin tämä kohde. 

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen lähtivät jälleen kiertämään kesäistä Suomea ja sen kauneimpia mökkimaisemia. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa kymmenen jakson aikana nähdään kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa.

Tuomarit valitsevat näiden joukosta kymmenen finalistia. Finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan tuomarit suuntasivat tällä kertaa vierailulle Kuhmoisiin, Haminaan ja Sauvoon tutustumaan moderneihin, kaikilla mukavuuksilla varusteltuihin loma-asuntoihin veden äärellä.

Finaaliin pääsi tällä kertaa Haminassa sijaitseva upea rannalla sijaitseva kesämökki. Hiilenmusta, pulpettikattoinen hirsimökki on valmistunut vuonna 2016 kallioiselle ja hiekkapohjaiselle tontille. Mökissä on tupakeittiö ja kolme makuuhuonetta. Rannasta löytyy saunamökki ja oleskelutilat. 

Katso kuvat kohteesta: 

SKK6_Eps7_Hamina_Mokki_ext_Kuvaaja_Emmi_Heijari

Huhtikuussa alkanut Suomen kaunein koti: Kesämökit jatkuu pitkälle kesään. Voittaja selviää heinäkuussa, kun ohjelman finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.7.

Suomen kaunein koti: Kesämökit torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla.
C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja