Tämä luonnon oma detox-juoma piristää, kaunistaa ja hoikentaa!

Vaihda aamukahvisi tähän luonnon omaan detox-juomaan. Sitruunavedellä on lukuisia hyödyllisiä terveysvaikutuksia, kuten luonnollinen piristyminen ja immuniteetin kehittyminen.

6 syytä, miksi sinun kannattaisi vaihtaa aamukahvisi sitruunaveteen:

1. Vältät flunssan

Sitruunassa on erityisen paljon C-vitamiinia, joka tehostaa immuniteettia. Sitruuna sisältää myös antimikrobeja, jotka torjuvat tehokkaasti tauteja ja flunssaa.

2. Tasapainota aineenvaihduntaasi

Vaikka sitruuna maistuu suussa hapokkaalta, se on yksi tehokkaimmista keinoista tasapainottaa vatsasi happamuustasapainoa.

3. Auttaa ruoansulatuksessa

Sitruuna sisältää ruoansulatuksen kannalta erinomaisia kuituja, jotka pitävät sinut pitkään kylläisenä. Samat kuidut auttavat myös huuhtomaan kehostasi detox-kuurin tavoin pois epätoivotut kuona-aineet.

4. Sitruunavesi on hellävarainen diureetti

Sitruunaveden juominen lisää virtsaneritystä, ja poistaa samalla kehosta ylimääräiset nesteet. Se toimii siis luonnon omana diureettina eli nesteenpoistajana. Saatat joutua käymään vessassa hieman useammin, mutta samalla kehostasi poistuu paljon sellaisia aineita, joista haluatkin päästä eroon.

5. Sitruunavesi puhdistaa maksaa

Sitruunalla maustettu vesi puhdistaa maksaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Se sopii erinomaisesti kuntoilijoille ja painonhallinnan kanssa kamppaileville.

6. Sitruunavesi kaunistaa ihosi

Sitruunaveden juominen tasoittaa ihosi ryppyjä ja epätasaisuuksia, koska sen sisältämä C-vitamiini puhdistaa myrkkyjä verenkierrosta.

Makuja.fin toimittaja aloittaa tänään viikon pituisen sitruunavesikuurin. Vannoutunut kahvinjuoja kieltäytyy kofeiinista, ja juo kuuliaisesti paljon kehuttua sitruunavettä aamulla ja illalla viikon ajan. Lue ensi viikonloppuna arvio sitruunavesikuurin toimivuudesta!

Lähde: Learnist

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat