Mainos

Tämä kuva 4-vuotiaasta tytöstä kävelemässä kotiin isäpuolensa kanssa jäi viimeiseksi – Jätesäkki, pyykkikori ja polttoainekanisteri paljastivat hirvittävän juonen

Yhdysvalloissa Houstonissa järkyttää oikeudenkäynti, jossa mies väitti naisystävänsä tyttären siepatun, mutta poliisi epäilee miehen osallistuneen hautarauhan rikkomiseen.

26-vuotias mies huolehti kihlattunsa 4-vuotiaasta tyttärestä, kun nainen oli lähtenyt matkoille. Vuorokautta myöhemmin mies oli kertomansa mukaan herännyt tienlaidasta sen jälkeen, kun tämä oli isketty tajuttomaksi.

Tyttö oli sillä välin kadonnut.

Väite kidnappaamisesta

Mies syyttää kolmea latinomiestä kidnappauksesta.

Hän oli kertomansa mukaan lähtenyt autolla lentokentäntälle tyttö kyydissään hakemaan tytön äitiä. Mies oli kuullut kesken ajon kolauksen ja pysähtynyt tien laitaan. Tällöin heidän peräänsä oli pysähtynyt lava-auto, josta nousseet miehet kolkkasivat miehen ja olivat napanneet tytön.

Mies kertoi kävelleensä sairaalaan heti herättyään. Hän kertoi, että kidnappaajat olivat myös varastaneet hänen autonsa.

Lopulta poliisi alkoi kuitenkin epäillä miehen tarinaa, koska todisteet eivät istuneet siihen. Nyt häntä syytetään murhasta.

Valokuvat kertovat toista tarinaa

Viimeinen kuva tytöstä on tilanteesta, jossa hän kävelee miehen perässä tämän taloon. Se on viimeinen kuva tytöstä.

Myöhemmin mies kuvattiin poistumassa talosta. Hänellä oli sylissään musta jätesäkki sullottuna siniseen pyykkikoriin.

Tyttö ei ainakaan kuvatodisteiden perusteella koskaan poistunut talosta.

Poliisi löysi miehen varastetuksi väitetyn auton parkkipaikalta parin kilometrin päästä kohdasta, jossa kidnappaus väitetysti tapahtui.

Poliisit löysivät autosta verta, jonka dna-näyte vastasi tytön hammasharjasta otettua näytettä. Lisäksi autossa oli polttoainekanisteri sinisessä pyykkikorissa. 

Poliisin ruumiskoirat haukkuivat nuuhkiessaan autoa.

Seuraava kuva valvontakamerasta jätesäkin kanssa poistumisen jälkeen on hetkestä, kun mies tulee takaisin käsissään pesutarvikkeita.

Talosta löytyi merkkejä verestä, jota oli pesty pois kovilla pesuaineilla.

Poliisi ei ollut oikeudenkäynnin alkaessa kommentoinut, onko tyttö vielä elossa vai ei. Miestä epäillään hautarauhan rikkomisesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja