Tämä karmea kulmakarvamuoti yrittää paluuta – mutta kukaan ei halua sitä

1:57

Poplaulaja ja tyyli-ikoni Rihanna poseeraa syyskuun Vogue-lehden kannessa, mutta näyttävässä kuvassa huomio kiinnittyy naiselle piirretyihin ohuisiin ja viivamaisiin kulmakarvoihin. Rihannan fanit ovat yksimielisesti tyrmänneet piirretyt kulmat sosiaalisessa mediassa. 20 vuoden takaista trendiä ei kaivata takaisin.

Yllä olevalla videolla sukupuolensa korjannut nainen kertoo kauneusleikkauksistaan.

Maailmankuulu poplaulaja ja monen ihailema Rihanna on saanut paljon suitsutusta tyylistään. Ei siis ihme, että nainen on päässyt syyskuun British Vogue -muotilehden kanteen.

Kuvassa huomio kuitenkin kiinnittyy 30-vuotiaan laulajan viivanohuisiin kulmakarvoihin, kertoo muun muassa Daily Mail -lehti.

Kyseinen trendi oli muotia 20 vuotta sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oikeasti Rihanna ei ole ajellut kulmiaan pois, vaan ne on meikattu piiloon. Päälle piirrettiin kynällä uudet ohuet kulmat, ja loppusilaus hoidettiin kuvankäsittelyllä.

Fanit kauhuissaan

British Vogue -lehden Instagram-tilillä kuvat ovat keränneet tuhansia kommentteja. Vastaanotto ei ole ollut kovin ilahtunut.

Rihannan fanit pelkäävät, tyyli-ikonin vaikutuksesta tämä kulmakarvatrendi palaa takaisin muotiin.

– Kamalinta ikinä, tyrmää eräs kommentoija.

– Ovatko ohuet kulmakarvat taas muotia? ihmettelee toinen.

– Mihin hänen kulmakarvansa katosivat? miettii kolmas.

Kulmakarvaguru ei suosittele ottamaan mallia

ABC News -sivuston mukaan laulajattaren kulmat toukokokuiseen Met Gala -tilaisuuteen muotoillut kulmakarvaguru Damone Roberts kertoo, että tyyli on tarkoitettu vain editorial-valokuviin. Hän ei suosittele suin päin kopioimaan Rihannaa.

– Kuulen asiakkailtani eniten valitusta siitä, että he ovat trimmanneet kulmiaan liikaa, eivätkä karvat ole enää koskaan kasvaneet kunnolla takaisin, Damone kertoi keskiviikkona Good Morning America -ohjelmassa.

Damone ei usko viivamaisten kulmien tekevän paluuta.

– Naiset pitävät pehmeitä kulmakarvoja merkkinä luonteen herkkyydestä. Ohuemmat kulmakarvat antavat kovemman vaikutelman. Paksummat kulmat taas yhdistetään nuoruuteen.

Malttia muotoilun kanssa

Jos omia kulmia haluaa muotoilla uuteen uskoon, Damone suosittelee kääntymään ammattilaisen puoleen.

– Vähemmän on enemmän, jos aiot tehdä sen omin päin. Oikein tehtynä tulos näyttää oikein hyvältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja