Tämä ihminen saa Viki Eerikkilän repeämään jutuillaan: "Varsinkin nyt vähän vanhemmiten"

Viki Eerikkilä kertoo, mitkä asiat ovat lapsen tultua muuttuneet eniten ja millainen isä hän omasta mielestään on 0:42
Viki Eerikkilä kertoo, mitkä asiat ovat lapsen tultua muuttuneet eniten ja millainen isä hän omasta mielestään on

Viki Eerikkilä luotsaa uutta Ei saa nauraa -ohjelmaa.

MTV Katsomossa ja MTV3:lla alkoi syyskuun alussa uusi Ei saa nauraa -ohjelma, jonka juontajana nähdään Viki Eerikkilä. Alun perin radion kautta kansan tietoisuuteen ponnahtanut Eerikkilä vieraili tiistaina 19. syyskuuta Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa keskustelemassa muun muassa Ei saa nauraa -ohjelmasta.

Ohjelmassa Eerikkilä on kutsunut kahdeksan hauskana pidettyä julkisuuden henkilöä viettämään kanssaan luksusmökkiviikonloppua. Mökkiviikonlopulle on vain yksi sääntö, jonka kertoo jo ohjelman nimikin: ei saa nauraa. Muiden naurattaminen on kuitenkin sallittua kaikin mahdollisin keinoin.

Naurun pidätteleminen silloin, kun toinen yrittää oikein kovasti naurattaa, kuulostaa äärimmäisen vaikealta. Eerikkilä kertoi Viiden jälkeen -haastattelussa, että hänellä on juontajana Ei saa nauraa -ohjelmassa helpommat paikat kuin kilpailijoilla.

– Minulla on siinä mielessä ohjelmassa mukava rooli, että minähän saan nauraa niin paljon kuin haluan, hän totesi.

Eerikkilä arveli, että jos hän olisi ohjelmassa kisailijanroolissa, tippuisi hän huonon pokkansa ansiosta todennäköisesti jo ensimmäisen kahden jakson aikana. 

Erikoishaastattelussa Eerikkilältä kysyttiin, kuka hänen elämäänsä kuuluva ihminen saa hänet poikkeuksetta nauramaan kaikkein eniten. Aisapariaan juontaja Köpi Kalliota Eerikkilä ei saanut nimetä, sillä yhdessä Viki ja Köpi Show -ohjelmaa luotsaava kaksikko tapaa toisiaan töiden puolesta miltei päivittäin.

– Kyllä minulla on paljon sellaisia hyviä ystäviä vuosien varrelta, jotka saavat minut repeämään, mutta kyllä oman isäni jutut, varsinkin nyt vähän vanhemmiten, saavat ihan spontaanisti repeämään vaikkei hän niitä vitsillä välttämättä tarkoittaisikaan, Eerikkilä paljasti.

Haastattelussa puhuttiin myös vanhemmuudesta. Eerikkilästä tuli kesällä 2021 pienen tytön isä. Yllä olevalla videolla juontaja kertoo, mitkä asiat ovat lapsen tultua muuttuneet eniten ja millainen isä hän omasta mielestään on!

Alta näet Eerikkilän koko Viiden jälkeen -erikoishaastattelun!

Erikoishaastattelussa Ville "Viki" Eerikkilä 16:00
Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa Ville "Viki" Eerikkilä

Ei saa nauraa perjantaisin 21.30 MTV Katsomossa ja MTV3:lla. 

Lue myös:

    Uusimmat