Mainos

Possen kasteen saanut Kalle Lamberg paljastaa mikä olisi pahin källi suorassa lähetyksessä: "Jos jostain suutun, niin siitä"

2:19

Possessa tällä kaudella juontajana aloittanut Kalle lamberg myöntää, että hiusten ajeleminen olisi hänelle erittäin paha paikka. 

VIDEO: Kalle Lamberg ja Jarppi Leppälä tiukassa kilvassa keskenään: "Voittaja saa muotoilla häviäjän parran"

Possen uuden kauden suorassa lähetyksessä pärähtää jälleen perjantaina 19. lokakuuta, kun joku juontajista joutuu jälleen pelätyn källin kohteeksi. Ohjelmassa tällä kaudella juontajana aloittanut Kalle Lamberg on uutena tulokkaana joutunut erilaisten källien kohteeksi jo useaan otteeseen.

– Ja minulla on paha fiilis, että lisää on tulossa, Lamberg pohtii. 

Kauden ollessa puolessa välissä Lamberg kuitenkin kertoo, että juontajuus on sujunut ohjelmassa hänen puolestaan erittäin hyvin. Hänet otettiin saman tien porukkaan mukaan, mikä on näkynyt muun muassa nimenomaan jatkuvana kujeiluna. 

Muutama viikko sitten Lambergin juontajatoveri, Duudsonit-ryhmästä tuttu Jarppi Leppälä sai vapauden muotoilla näyttelijän parran haluamallaan tavalla. Lamberg kertoo, että pahin källi, mikä hänelle voitaisiin lähetyksessä tehdä, liittyy myös karvojen muotoiluun. 

– Jos multa ajeltaisiin hiukset, niin se olisi mulle se varmaan pahin. Koska on tässä huomannut, kun on ikää alkanut tulla, että mulla alkaa hiuksetkin ohenemaan koko ajan. Niin mulla on sellainen paha pelko, että ne ei kasvaisi mulle takaisin.

– Olen sanonut, että sitten jos mä jostain suutun, niin siitä mä suuttuisin. Se on varmaan ainut.

Lamberg kertoo, että monien källien jälkeen hän on myös itse hautonut kostoa muille juontajille. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiinkin muun muassa, kuinka juontaja Viivi Pumpanen joutui yllättäen jauhotykin tulilinjalle kesken lähetyksen. 

– Se oli mun masinoima. Ajattelin näyttää noille, että täältä tulee, jos tarvii. 

Juontajan mukaan Posse aikoo kasvattaa panoksiaan entisestään kauden loppua kohti. Källit pahenevat ja vauhti tulee kiihtymään. 

– Se on vähän se suola, että joutuu olemaan koko ajan varpaillaan. Joko itselle tai jollekin muulle voi tapahtua koska vaan ihan mitä vaan. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja