Jaakko Parkkali paljastaa takapuolensa uutuusohjelmassa – on "tatuoinut" vastakilpailijansa kuvan pakaraansa

Jaakko Parkkali otti Perttu Sirviöstä siirtotatuoinnin pakaraansa Ei saa nauraa -ohjelmassa 1:04
Katso videolta, miltä näyttää Jaakko Parkkalin ottama siirtotatuointi Perttu Sirviöstä.

Viki Eerikkilän luotsaamassa Ei saa nauraa -ohjelmassa kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä lähtevät viikonlopuksi mökille, jossa nauraminen on kiellettyä. Muiden naurattaminen sen sijaan ei ole.

Uudessa Ei saa nauraa -ohjelmassa kansan suosikki Viki Eerikkilä kutsuu kahdeksan hauskana pidettyä julkisuuden henkilöä viettämään luksusmökkiviikonloppua Villa Haavaan Kotkan Santalahteen. Viikonlopulle on vain yksi sääntö: ei saa nauraa. Toki muiden naurattaminen on sallittua kaikin mahdollisin keinoin. 

Mökillä ovat vieraina näyttelijät Linnea Leino, Joonas Kääriäinen  ja Jaana Saarinen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, juontaja-koomikko Janne Grönroos, tubettaja Jaakko Parkkali, remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja  kirjailija Paula Noronen

Viikonlopun aikana vieraat käyvät läpi kymmenen kierrosta, jotka alkavat ja loppuvat äänimerkkiin. Jos nauraa tai hymyilee kierroksen aikana, saa miinuspisteitä. Pluspisteitä voi kerätä naurattamalla muita. Jokaisella kierroksella eniten miinuspisteitä kerännyt tipahtaa pelistä pois ja pääsee Eerikkilän kanssa valvomoon seuraamaan pelin loppuun. 

Parkkali antaa oman panoksensa muiden naurattamiseen ja ottaa tilanteen haltuun astuen kaikkien eteen. 

– Olen heittäytyjä ja tykkään tehdä sellaisia asioita. Olen tehnyt Perttu tämän ohjelman takia. Alan oikeasti itkeä, että sinä olet täällä. Teen tämän sinun takiasi, Parkkali kertoo Sirviölle laskien samalla housujaan. 

– Ai vitsi, olen otettu, Sirviö vastaa.

Parkkali paljastaa pakarastaan siirtotatuoinnin, jossa on Sirviön kasvot ja teksti: en enää eksy maailmaan tuuliin. 

– Jumalauta, toi on upee. Arvostan tätä, Sirviö tokaisee selvästi haltioissaan ja halaa Parkkalia. 

Katso videolta, miltä näyttää Jaakko Parkkalin ottama siirtotatuointi Perttu Sirviöstä.

Lue myös:

    Uusimmat