Vuoden juontaja selviää illan Kultainen Venla -gaalassa – ehdokkaina olevilla Katja Ståhlilla ja Vappu Pimiällä on selvä suosikkiehdokas

Vuoden juontaja selviää illan Kultainen Venla -gaalassa - ehdokkaina olevilla Katja Ståhlilla ja Vappu Pimiällä on selvä suosikkiehdokas 2:42
Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen saivat vieraikseen Kultainen Venla -gaalassa Vuoden juontajiksi ehdolla ovat Katja Ståhlin ja Vappu Pimiän, joilla on painavaa sanottavaa. Katso video!

Kuka on vuoden paras juontaja? Tämä selviää monen muun tv-alan palkinnon ohella tämäniltaisessa Kultainen Venla -gaalassa, jota voit seurata suorana MTV3-kanavalta. Ehdolla olevat Katja Ståhl ja Vappu Pimiä saapuivat Töllötuomareiden vieraiksi ja paljastavat nyt, kenen pitäisi voittaa kyseinen pysti.

Töllötuomareiden vierailevina tähtinä ovat perjantain Kultainen Venla -gaalassa Vuoden juontajiksi ehdolla olevat Katja Ståhlja Vappu Pimiä.

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen utelevat suosikkijuontajilta, kenen heidän mielestään pitäisi voittaa toista kertaa jaettava Vuoden juontaja -pysti, jonka voitti viime vuonna Elämäni biisi -ohjelmassa ihastuttanut Katja Ståhl.

Haluaisin sanoa Katja, mutta koska Katja voitti sen viime vuonna, niin sanon, että Vappu, Maajussille morsian- ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Pimiä nauraa.

Entä mitä mieltä on Ståhl itse? Etenkin, kun toisena vastaehdokkaana on myös Antti Holma? Katso suosikkijuontajien hulvattomat kommentit yllä olevalta videolta!

Ståhlilla on myös terveiset gaalan järjestäjille, sillä hän kaipaa gaalasta illallisjuhlaa. Nyt kutsuvieraat istuvat lähes kolme tuntia katsomopaikoillaan Kansallisoopperan Almin-salissa.

Siinä ajassa ehtii kuolla nälkään ja janoon ja ties mihin, ja sitten pitäisi esittää iloista, jos oma nimi sanotaan, Ståhl veistelee Töllötuomarit-jaksossa.

Voin kuule kertoa, että tätä (illallisgaalaa) olen lobannut jo monena vuonna, Pimiä sanoo ja vertaa juhlaa Emma-gaalaan ja Urheilugaalaan.

Kultainen Venla -gaalaa juhlitaan tänään perjantaina 26. tammikuuta. Illan aikana Televisioakatemia palkitsee vuoden 2023 parhaat ohjelmat ja niiden tekijät yhteensä 23 eri kategoriassa.

Lisäksi jaetaan arvostettu elämäntyöpalkinto, joka myönnetään ansiokkaasta urasta kotimaisten ohjelmien parissa. 

 

Some muuttanut myös juontajien työtä

Töllötuomareissa Ståhl ja Pimiä puhuvat myös siitä, miten media-ala on muuttunut niistä ajoista, kun he itse aloittivat uransa. 

Lisäksi Vappu Pimiä kertoi, millaisessa roolissa somen tekeminen on hänen elämässään. Pimiä on erityisesti Instagramissa aktiivinen ja hänellä on siellä 191 000 seuraajaa. 

– Itse siihen somettamiseen ei mene kauheasti aikaa, mutta viestien vastaamiseen menee. Pyrin vastaamaan moniin viesteihin, mutta kaikkiin en ehdi vastaamaan, Pimiä kertoo. 

– Parhaimmillaan tai pahimmillaan viestejä voi tulla jopa tuhat päivässä, hiljaisena päivänä 30-50 viestiä. Sehän siinä sosiaalisessa mediassa onkin, että sitä täytyy ylläpitää.

– Oikeasti! Minulle on tullut koko minun urani aikana ehkä yhteensä sata, Ståhl hämmästelee. 

Pimiä kertoo, että saa monenlaisia viestejä seuraajiltaan. Ilkeitäkin kommentteja tulee välillä ja tietynlaisessa hetkessä ne satuttavat kokeneenkin tekijän. 

– Tietynlaisessa hetkessä ilkeät kommentit voivat mennä ihon alle. Mehän olemme ihan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin. Onhan tässä 25 vuoden aikana nahka kasvanut, mutta silti vääränlaisessa hetkessä ne tuntuu, Pimiä kertoo. 

Videolla hän kertoo, millainen kommentti satutti häntä viime syksynä suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen jälkeen. 

Katso koko haastattelu tästä!
Vieraana Katja Ståhl ja Vappu Pimiä – näin heidän urat alkoivat 27:52

Viikon toisessa Töllötuomarit-jaksossa puidaan Putousta, Levyraatia, presidenttiehdokkaiden somea ja Myrskyluodon Maija -elokuvaa.

Katso myös Töllötuomareiden uusin jakso tästä:
Presidenttiehdokkaiden puolisoiden somet syynissä 21:28

MTV Uutiset on gaalan punaisella matolla haastattelemassa kutsuvieraita ja suora lähetys alkaa MTV Uutiset Livessä noin klo 17.15.

Kultainen Venla pe 26. tammikuuta klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat