Mainos

Tämä äiti näyttäytyi ilman meikkiä ensimmäistä kertaa 50 vuoteen: "Hän avaisi ulko-oven mieluummin ilman vaatteita kuin meikittä"

Yli 70-vuotias äiti suostui poistamaan meikkinsä ja peruukkinsa esitelläkseen kauneusrutiinejaan

Christopher Hopkinsin lempinimi on The Makeover Guy, suomeksi muodonmuutosmies. Hopkins haluaa korostaa naisten sisäistä kauneutta heidän ikääntyessään.

Inspiraationsa henkisen puolen korostamiseen mies sai Joann-äidiltään, kertoo Sharetap-sivusto. Lapsuudessaan Hopkins seurasi joka aamu Joannin meikkaamista. Hopkins oli ainoa, joka näki äidin ilman meikkiä.

– Katsoin vuosia, miten äiti joka aamu "maalasi itselleen kasvot". Kukaan muu ei näe häntä ilman meikkiä. Hän on aina sanonut, että avaisi ulko-oven mieluummin ilman vaatteita kuin ilman meikkiä, Hopkins kuvaa.

Nyt yli 70-vuotias Joann suostui poistamaan meikkinsä ja peruukkinsa esitelläkseen kauneusrutiinejaan Hopkinsin videolla. Kyseessä oli ensimmäinen kerta 50 vuoteen, kun Joann on ihmisten edessä ilman meikkiä.

– Kivuliasta! En tee tätä kenenkään vuoksi. Jos en rakastaisi poikaa niin paljon, en tekisi tätä. Menin leikkaukseenkin meikki kasvoillani, äiti kommentoi kasvojaan pyyhkiessään.

– Osa tästä (meikistä) on varmaan ollut kasvoillani 50 vuotta. En poista meikkiä yöksi, en halua mennä sänkyyn rakastamani ihmisen kanssa näyttäen kamalalta. En mene kahville ilman, että korjaan meikkiä aamulla. 42 vuoden avioliittomme aikana hän on nähnyt sen (meikittömyyden) ehkä kerran tai kahdesti, ja se oli vahinko!

Videolla äiti poistaa meikin ja levittää sen sitten uudelleen.

– Tunnen oloni enemmän itsekseni. Sellaiseksi, millainen tunnen olevani, hän kommentoi meikattuaan.

– Hetken tunsin olevani 110-vuotias. Nyt tuntuu, että selviän tästä.

YouTubeen jakamansa videon alle Hopkins on todennut, ettei uskonut, että meikinpoistovideosta tulisi hitti. 

– Uskon, ettei äiti odottanut tätä, tai hän ei olisi koskaan tehnyt sitä!


***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.