Frida Karlsson parturoi Petter Northugin – jättikö ruotsalaistähti norjalaisen niskaan härskin viestin?

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson on jo lukuisaan otteeseen säväyttänyt hiustenleikkuutaidoillaan. Myös Norjan lajilegenda Petter Northug pääsi Karlssonin salonkiin Tour de Skillä.

Karlsson johtaa Tour de Skiä ylivoimaisella tavalla ennen kiertueen päättävää loppunousua, joka hiihdetään sunnuntaina. Ruotsalainen on kiertueen keskellä ehtinyt leikkaamaan hiihtäjien hiuksia. Karlsson kertoi torstaina Sportbladetille, että hänellä voi olla useampia asiakkaita päivässä. 

Parturintuoliin ovat päässeet istahtamaan useat Ruotsin maajoukkuehiihtäjät ja asiantuntijana nykyään toimiva Petter Northug sai oman vuoronsa torstain välipäivänä. Hän oli aiemmin esittänyt pyynnön Expressenin Skidsnack -ohjelmassa, jos hän pääsisi myös Karlssonin parturoitavaksi. 

– Hän oli aluksi aika kikattava ja hermostunut. Sitten hän muuttui hiljaisemmaksi ja hiljaisemmaksi. Saa nähdä, tuleeko hän enää takaisin. Ero norjalaisiin on se, että heillä ei ole paljoakaan sanottavaa, Karlsson sanoi Sportbladetille.

Karlsson jätti Northugin niskaan kirjaimet FK, jotka tarkoittavat ruotsalaisen nimikirjaimien lisäksi lyhennettä englanninkielisestä kirosanasta f**k. (v***u). Tässä tapauksessa kyse oli kuitenkin vain Karlssonin jättämästä signeerauksesta.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu sunnuntaina Tour de Skin päättävällä loppunousulla. Karlsson lähtee kisaan piikkipaikalta ennen Norjan Tiril Udnes Wengiä, joka on ruotsalaista perässä minuutin ja 12 sekuntia. Kerttu Niskanen on kolmantena minuutin ja 37 sekunnin päässä Karlssonista.

Katso alta Frida Karlssonin tyylinäyte. Nuolta painamalla pääset kuvissa eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja