Mainos

Talvivaatteetkaan eivät estäneet ahdistelua – tyrmistynyt nainen lyttää huutelevat miehet

Eräs nainen sai huomata, ettei vaatetuksella ole väliä, jos mies haluaa osoittaa huomiotaan.

Talven ei luulisi olevan suosittu ajankohta epämieluisalle viheltelylle ja huutelulle, kun ihmiset ovat monen vaatekerroksen alle hautautuneina tunnistamattomiksi. Christen Brandt -nimisellä naisella oli kuitenkin hieman erilainen kokemus. Nainen sai nimittäin huomata, ettei vaatteilla ole väliä, jos joku tosissaan haluaa ahdistella.

Brandt julkaisi Instagramissa ja Facebookissa kuvan itsessään pitkässä parkatakissa ja polveen asti ulottuvissa saappaissa. Kyseinen asu hänellä oli päällään, kun tuntematon mies päätti kommentoida naisen ulkonäköä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nämä vaatteet olivat ylläni aamulla, kun kuljin läpi ruuhkaisen metroaseman 34. kadulla, ja ohitseni kulkeva mies sanoi: "Hitto, sinulla on hyvät sääret." Kun jätin hänet huomiotta ja jatkoin kulkuani, hän kääntyi seuratakseen minua ja tullakseen lähemmäs, vaikka itse kuljin kauemmas. "Kuulitko, kulta? Sanoin, että sinulla on kivat sääret. Hitto! Kiitos."

Se oli se 'kiitos', joka iski minuun. Ihan niin kuin 12 sentin leggingsien peitossa oleva ihokaistaleeni olisi häntä varten. Annettuna kuin lahja käärittynä ruskeisiin housuihin. Olemassa vain hänen arvostustaan varten, tai sitten ei.

Seuraavan kerran, kun mietit, onko hameesi liian lyhyt; seuraavan kerran, kun pyydät teinitytärtäsi vaihtamaan vaatteitaan, tai seuraavan kerran, kun kuulet koulupukukoodeista uutisissa, muista tämä kuva.

Minulla on hemmetti ylläni parkatakki ja saappaat.

Ja sillä. Ei ole. Väliä.

Kaikilla naisilla on näitä hetkiä. Kaikilla meillä. Ja silti maailma käyttäytyy kuin se olisi meidän ongelmamme korjata. Kerätkää kundit itsenne.

Minä ainakin olen kyllästynyt tähän."

Facebookissa päivitys on kerännyt jo liki 160 000 tykkäystä, yli 85 000 jakoa sekä kommentteja, joissa naisen avautumista on sekä kehuttu että haukuttu. Eräs kommentoija kertoi, että hänelle oli huudeltu, vaikka yllä olivat aviomiehen olohousut ja jättimäinen college-paita. Naisen päivitystä kritisoivat huomauttavat puolestaan muun muassa, että maailmassa on isompiakin ongelmia kuin saada kehuja miehiltä.

Oletko kokenut vastaavaa? Kerro tarinasi!

Onko suomalainen talvella tyylikäs? Katso video:

1:16

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.