Taltuta tavarakaaos helpoilla nikseillä

Kotisi muuttuu äkkiä varsinaiseksi aarreaitaksi, kun annat rikkinäisille huonekaluille uuden elämän ja valjastat tyhjinä lojuvat laatikot ja purnukat säilytyskäyttöön. Samalla pääset helposti eroon sekasotkusta.

Käytä luovuuttasi ja ota käyttöösi kaikki mahdolliset tarpeettomat tavarat, jotka sopisivat erilaisiin säilytystehtäviin. Sisustuksesi saa hauskaa särmää, kun tavallisille kodin esineille on annettu uusi tarkoitus.

Säilytä

Suomalaisten suurin valituksenaihe kodeistaan on säilytystilan puute. Jos tilaa ei ole liiemmälti, sitä on luotava. Kun säilytysastiat ovat kauniita, niitä ei ole häpeä säilyttää esillä. Säilytystilaa löytyy yhtäkkiä enemmän, kun pengot kaappiesi perukoilta vanhat purkit ja kenkälaatikot säilytystä varten. Jos laatikot näyttävät sellaisenaan rumilta, päällystä ne kauniilla paperilla. Näin saat aikaan kauniita säilytysastioita ympäriinsä lojuville pikkutavaroille.

Asettele

Säilytysasetelmasi näyttävät harkituilta, kun luot niistä ryhmiä. Aseta erikokoisia purkkeja ja laatikoita yhteen. Pinoa niitä päällekkäin tai aseta vierekkäin. Yksittäinen säilytyslaatikko voi näyttää hölmöltä, mutta säilytyslaatikoiden ryhmä näyttää siltä kuin ne kuuluisivat yhteen.

Anna uusi elämä

Ehkä kaapistasi löytyy kanneton sokeripurnukka tai huojuva tuoli. Ne eivät enää sovi alkuperäiseen tarkoitukseensa, mutta se ei haittaa mitään. Valjasta luovuutesi avuksesi tai pyydä lapsilta apua – yhdessä voitte keksiä hauskoja uusia tapoja käyttää esineitä.

Muistathan, että kaikkea mahdollista ei kannata säilyttää, vaan käyttämättömät ja rikkinäiset tavarat voi huoletta kierrättää tai heittää pois. Homma helpottuu, kun teet sitä säännöllisesti. Muuten tavaralla on tapana kertyä.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat