Salkkarit-tähti Monika Lindeman odottaa toista lastaan – nähdäänkö myös roolihahmo Linda Eerikäisellä vauvavatsa? Näin näyttelijä vastaa!

5:06
Monika Lindeman ja Tommi Taurula tekevät paljastuksen kevään juonikuvioista

Salkkarit-näyttelijä Monika Lindeman vastasi MTV Uutiset Livessä siihen, kuinka hänen raskautensa näkyy roolihahmo Linda Eerikäisen perhekuvioissa.

25. tammikuuta vietettiin kansallista Salatut elämät -päivää, kun suosikkisarja Salkkarit juhlistaa 22-vuotissynttäreitään.

MTV Uutiset Liven juhlalähetyksessä kuultiin sarjan näyttelijöiden kommentteja ja saatiin pieniä täkyjä siitä, mitä Pihlajakadun kevääseen kuuluu.

Poliisi Linda Eerikäisen roolista tuttu näyttelijä Monika Lindeman saa pian perheenlisäystä, kun perheeseen odoetettaan toista lasta. Kun häneltä kysyttiin, kuinka uusi perhetilanne tulee näkymään sarjassa ja tullaanko myös Lindalla vauvavatsa, oli hänellä vastaus valmiina.

– Ensimmäisessä raskaudessa ei nähty, ja sen verran voin paljastaa, että vauvatarinoiden painopiste lienee vähän muualla tällä hetkellä sarjassa, hän paljasti.

– Ja onhan se vähän niin, että rajansa vauvojen määrälläkin tällaisessa sarjassa, hän viittasi tämän viikon käänteisiin, kun Nellan synnytys käynnistyy.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja