Tältä näyttää uusi Batman-elokuva – paljastava traileri julki

Tulevasta Batman-elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri. 

Twilight-elokuvissa vampyyri Edward Cullenia esittänyt Robert Pattinson nähdään tulevassa elokuvassa legendaarisena Batmaninä.

Matt Reevesin  käsikirjoittamasta ja ohjaamasta elokuvasta julkaistiin sunnuntaina ensimmäinen traileri. Reevesin käsialaa ovat kaksi viimeisintä, kriitikkojen sekä fanien ylistämää Apinoiden Planeetta -elokuvaa.


Tummansävyisen trailerin taustalla soi Nirvanan Something in the Way -kappale ja sen keskiössä on Paul Danon näyttelemän Arvuuttajan jättämä viesti Batmanille. Videossa vilahtaa myös Zoë Kravitzin näyttelemä Catwoman. 

Reeves paljasti paneelissa myös, ettei kyseessä ole hahmon synnyintarina. Tulevassa elokuvassa nähdään myös Colin Farrellin näyttelemä Pingviini.

The Batman on ollut suunnitteilla jo pitkään. Aluksi elokuvan päätähtenä ja ohjaajana piti esiintyä Ben Affleck, joka näytteli viittasankaria Batman V Superman ja Justice League -elokuvissa. Affleck jättäytyi kuitenkin lopulta molemmista työtehtävistä.

Twilight-elokuvien lisäksi Pattinson tunnetaan roolistaan Harry Potter ja Liekehtivä pikari -elokuvassa, jossa hän esitti Cedric Diggorya. 

Lähde: Variety

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja