Tältä näyttää 78-vuotias maailman lävistetyin mies

78-vuotias John Lynch pääsi tänä vuonna Guinnessin ennätystenkirjaan. Eläkeläismiehellä on pelkästään kasvoissa ja kaulassa 150 lävistystä.

Asiakkaalle olisi luvassa melkoinen sokki, jos hän istuutuisi pankissa vastapäätä John Lynchia. Brittiläisen Barclays-pankin entinen manageri pääsi tänä vuonna Guinnessin ennätystenkirjaan maailman lävistetyimpänä miehenä.

Lynchilla on kehossaan yhteensä 241 lävistystä. Omalaatuinen eläkeläinen ei pysty enää matkustamaan lentokoneella, sillä hän laukaisee jatkuvasti turvaskannerit.

Lävistyksien ohella Lynch on koristanut kehoaan sadoilla tatuoinneilla. Yksi niistä kuva Marilyn Monroesta, joka peittää suurimman osan miehen ylävartalosta.

Guinnessin ennätystenkirjan viranomaisen piti laskea jokainen lävistys ja tatuointi yksitellen, jotta ennätys voitiin vahvistaa. Alkuun kävi ilmi, etteivät Lynchin lävistykset aivan riittäneet ennätyksen rikkomiseen.

Lynch ratkaisi ongelman yksinkertaisesti: hän otti 20 lävistystä lisää käsivarteensa.

Nähtävyys kotikaupungissaan

Lynch, joka tunnetaan myös lempinimellä prinssi Albert, ehti työskennellä Barclays-pankissa 30 vuotta. Hän otti ensimmäisen lävistyksen nelikymppisenä kulmakarvaansa. Samoihin aikoihin Lynch teetätti myös ensimmäisen tatuointinsa: kotkan oikeaan käsivarteen.

Sittemmin taide Lynchin kehossa on laajentunut. Sen myötä hiukan pelottavan näköiseksi muuntautunut mies on noussut kuuluisaksi kotikaupungissaan Apselyssa, Hertfordshiressä.

Lynch ei ole huolissaan ennätyksensä menettämisestä, sillä hänellä on omien sanojensa mukaan yhä kehossaan tilaa uusille lävistyksille.

Lähde: Rex Features -sivusto

Katso lisää kuvia lävistysmiehestä tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja