Tältä hittikomedian tähdet näyttävät nyt – katso

Suositun Will & Grace -komediasarjan tähdet ovat muuttaneet tuntuvasti ulkonäköään kymmenessä vuodessa. Tunnistaisitko hittisarjan kaartin edelleen?

Komediasarja Will & Grace näki päivänvalon ensi kertaa jo vuonna 1998, kun sarjan ensimmäinen jakso esitettiin jenkkiyleisölle. Kämppiksinä elävien Willin ja Gracen hullunkurisesta elämästä kertova sarja nousi pian suureksi hitiksi ja keräsi pitkän historiansa aikana peräti 83 Emmy-ehdokkuutta, joista se voitti 16.

Fanit joutuivat hyvästelemään sarjan vuonna 2006, kun viimeinen, järjestyksessään 194. jakso, putkahti ruutuihin. Hittikomedia takasi näyttelijäkaartilleen kuitenkin sen, että töitä riitti kaikille menestyssarjan jälkeenkin.

Gracea näytellyt Debra Messing on tähdittänyt sittemmin muun muassa Eronnut nainen -sarjaa, ja tällä hetkellä nainen näyttelee uutuushitti Smashissä.

Williä näytellyt Eric McCormack taas on nähty satunnaisissa tv-rooleissa, kunnes tänä vuonna miehelle lohkesi rooli uudessa Perception-nimisessä draamasarjassa.

Myös Karenin roolissa hauskuuttanut Megan Mullally sekäJackin roolissa nähty Sean Hayes onnistuivat jatkamaan uriaan kiitettävästi suosikkisarjan päätyttyä.

Mitä kaikkea tähdet ovat puuhanneet hittisarjan jälkeen? Miltä nelikko näyttää nyt? Katso kuvat tähdistä silloin ja nyt:Tältä hittikomedian tähdet näyttävät nyt – katso

WILL & GRACE Subilla maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 15.55.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat