Tallipomo jyrähti F1-legendan Vettel-lyttäyksestä: "Täyttä hölynpölyä"

Red Bullin moottoriurheilujohtaja Helmut Marko ilmoittaa Auto Bildin haastattelussa, ettei kolminkertaisen F1-mestarin Jackie Stewartin arvioissa Sebastian Vettelin tason romahtamisesta ole totuuspohjaa.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Vettel sortui loppukaudesta useisiin ajovirheisiin, jotka osaltaan auttoivat Lewis Hamiltonin mestaruuteen. Kaksinkamppailutilanteissa Vettel mokaili useamman kerran. Stewart ilmoittikin, että Vettelin parhaat vuodet olisivat takana.

Marko, joka teki Vettelin kanssa pitkään yhteistyötä Red Bullilla, katsoo Vettelin olleen vain epäonninen.

– Vettelin virheet eivät johtuneet henkisestä heikkoudesta. Kyse oli huonosta tuurista. Kaikissa noissa kaksinkamppailuissa toinenkin ajaja olisi voinut pyörähtää.

Marko lyttääkin Stewartin analyysin täysin.

– Väite, että hänen parhaat vuotensa olisivat takana, ovat täyttä hölynpölyä. Nelinkertainen maailmanmestari ei unohda, miten ajetaan. Seb nousee varmasti vielä.

Markolla on tarjota esimerkki nykyisestä Red Bull-tähdestä Max Verstappenista. Marko muistuttaa, että Verstappenia haukuttiin alkukaudesta kolarointien takia urakalla, mutta loppukaudesta Verstappen onkin tehnyt loistavaa jälkeä.

– Kyse on vähän kuin Max Verstappenista. Häntä kritisoitiin kauden alussa ja sitten tuli takaisin vahvempana kuin koskaan.


Lue myös:

    Uusimmat