Tallipäällikkö lähestulkoon kritisoi Schumacheria

Mercedes-tallin päällikkö Ross Brawn myöntää, etteivät Michael Schumacherin saavuttamat tulokset ole vastanneet odotuksia tällä kaudella.

F1-historian menestyksekkäin kuljettaja ei saa suoraa henkilökohtaista kritiikkiä Brawnilta, mutta tallipomo tekee selväksi, ettei kaksi kymmenettä sijaa ja kolme keskeytystä ole tarpeeksi hyvä tulos.

- Me - Michael mukaan luettuna - emme ole tehneet kollektiivisesti riittävän hyvää työtä viidessä ensimmäisessä kisassa, koska Michaelilla on kaksi pistettä eikä se ole tarpeeksi. Minun näkökulmastani näitä asioita katsotaan aina kollektiivisesti. Kyse ei ole siitä, että kuljettaja teki virheen tai talli teki virheen, vaan emme ole tehneet yhdessä tarpeeksi hyvää työtä. Se on tilanne Michaelin kanssa, Brawn sanoi.

Schumacherin tallikaveri Nico Rosberg on kerännyt kauden aikana 41 pistettä.

- Tilanne on hieman parempi Nicon kanssa. Kisavoitto oli tietysti mahtava ja itse asiassa kolmessa viimeisimmässä kisassa Nico on saavuttanut toiseksi tai kolmanneksi eniten pisteitä kaikista kuljettajista, joten Nicon kanssa meillä ei ole mennyt huonosti. Mielestäni se asia, että Michael on saalistanut vain kaksi pistettä, ei johdu pelkästään Michaelista, vaan auton kanssa kokemistamme teknisistä ongelmista, Brawn korostaa.

Lue myös:

    Uusimmat