TOP 10: F1-varikoiden kuumimmat varikkotytöt

F1-kausi lähenee loppuaan ja kun katsojat nauttivat ajajien esityksistä radoilla, niin varikkotytöt tarjoavat sitä toisenlaista silmänruokaa. Näitä kaunottaria on nähty kauden mittaan valo- ja tv-kuvissa ja MTV3.fi laittoi järjestykseen kymmenen kuuminta.

10) Turkki

Tämä tumma kaunotar seuraa tarkkaavaisena Turkin osakilpailua. Hänen aurinkolasinsa sopivat täydellisesti hänen huulipunansa väriin. Varikkotyttöjen stailaaminen on tarkkaa puuhaa.

9) Belgia

Kukkaistytöt eivät koskaan katoa muodista. Tämä Belgian osakilpailussa säväyttänyt varikkotyttö tuo näillä syksyn keleillä kesän jälleen sydämeen.

8) Malesia

Malesiassa nähtiin tämänlaista naiskauneutta, kun siellä kisattiin huhtikuussa. Huoliteltu ja hillitty look vetosi raatiin kahdeksannen sijan arvoisesti.

7) Unkari

Sukulaiskansamme on tunnettu naiskauneudestaan ja tämä kaunis nainen antaa maineelle lisäpontta. Lippis tuo tosin hieman miinusta.

6) Monaco

Hymy oli herkässä Monacossa ja mikä jottei, kun kuvaajat piirittivät tämän varikkotytön kaltaisia naisia.

5) Italia

Italia on viimevuosina tullut tunnetuksi flirttailevasta pääministeristään, mutta kyllä ne naisetkin osaavat kuten tämä neitokainen osoitti syyskuisessa Monzan kilpailussa.

4) Korea

No morjesta sullekin! Korealaiset ovat aina iloista ja ystävällistä porukkaa ja mikä onkaan hienompaa kuin tervetulotoivotus tämänkaltaiselta kaunottarelta.

3) Intia

Intiassa on yli miljardi ihmistä ja siellä on valinnanvaraa mistä kauniita naisia valita. Olivatkohan Bollywoodin kykyjenetsijät hereillä, sillä tällä varikkotytöllä voisi olla ainakin ulkonäkönsä puolesta pärjätä myös siellä.

2) Kiina

Kaunis, tyylikäs, hillitty ja upea. Kiinassa ei koskaan jätetä mitään sattuman varaan, kun kansainväliset kamerat ovat sinne kohdistuneet. Tämä lumoava kiinalaisnainen sulatti raadin kakkospaikan arvoisesti.

1) Valencia

Varikkoalueen kuumin löytyi tällä kertaa Valenciasta, kun tämä tulinen espanjalaisnainen edusti ylväästi ja seksikkäästi Euroopan osakilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat