Tallink Silja lakkauttaa risteilyjen myynnin Ruotsista – ”Haluamme varmistaa, että voimme tarjota kaikille mukavia matkakokemuksia”

Perjantaista lähtien Tallink Silja myy lippuja Baltic Princen risteilylle ainoastaan Suomesta. Toistaiseksi lippuja laivojen kyytiin ei voi ostaa Tukholmasta, kertoo laivayhtiö tiedotteessaan.

Päätös risteilylipunmyynnin muutoksiin Turku–Tukholma-reitillä pohjautuu siihen, että matkustusrajoitukset Suomen ja Ruotsin välillä ovat yhä voimassa. Muutokset ovat voimassa ainakin siihen saakka, kunnes matkustus maiden välillä sallitaan jälleen.

Laivayhtiö myy jatkossakin risteilylle maksimissaan 75 prosenttia täydestä kapasiteetista, jotta turvavälit risteilijöiden välillä säilyisivät.

Myös muita koronatoimia jatketaan kaikilla Tallinkin ja Silja Linen laivoilla, kuten tehostettua siivousta ja desinfiointia. Lisäksi jokaisen matkustajan on ennen matkaa vahvistettava, että on terve ja oireeton. 

– Jatkamme tiivistä yhteistyötä eri maiden viranomaisten kanssa ja seuraamme heidän ohjeitaan matkustajiemme hyvinvoinnin takaamiseksi, kertoo Tallink Siljan kaupallinen johtaja Marco Palmu yhtiön tiedotteessa.

Reittimatkoille pääsee hyväksytystä syystä

Yhdensuuntaisia reittimatkoja Turusta Tukholmaan ja päinvastoin pystyy edelleen varaamaan. Matkustajan on vain ennen matkaa varmistettava, että hänellä on oikeus matkustaa Suomen ja Ruotsin välillä. 

– Olemme toimineet joustavasti tässä jatkuvasti muuttumassa pandemiatilanteessa ja haluamme aina varmistaa, että voimme tarjota kaikille matkustajille mukavia matkakokemuksia merellä, Palmu summaa.

Tämänhetkisten viranomaisten ohjeiden mukaan, matkoja Ruotsista Suomeen voivat tehdä ainoastaan maahan palaavat suomalaiset, työmatkalaiset tai muusta välttämättömästä syystä matkustavat henkilöt. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja