Tällaisia tatuointeja kuninkaallisilla on – joukossa yllätysnimi

Useilla kuninkaallisilla on ikuisia kuvia ihollaan.

Kuninkaallisten ja tatuointien ei ehkä heti ajattelisi sopivan yhteen. Monella kuninkaallisen perheen jäsenellä on kuitenkin mustetta ihollaan.

Lady Amelia Windsor

Kuningatar Elisabetin serkun lapsenlapsi lady Amelia Windsor on tunnettu persoonallisesta tyylistään. Hänellä on useita tatuointeja, esimerkiksi kyljessä, molemmissa ranteissa ja lapaluussa.

Tanskan kruununprinssi Frederik

Tanskan kruununprinssi Frederikillä on kaksi tatuointia, jotka symboloivat hänen palvelusaikaansa Tanskan merivoimissa. Prinssin pohkeeseen on tatuoitu hai ja olkavarteen symboli, joka viittaa hänen armeijassa ansaittuun lempinimeensä.

Myös prinssin isoisällä, kuningas Frederik IX:lla oli mustetta ihollaan. Hän oli tatuoinut ylävartaloonsa lohikäärmeitä ja lintuja.

Prinsessa Sofia

Ruotsin prinsessa Sofian yläselkään on tatuoitu aurinko ja rintakehään suuri perhonen. Hänellä on pieni tatuointi myös nilkassaan. KunSofia ja prinssi Carl Philip avioituivat vuonna 2015, Sofian hääpuku paljasti yläselän tatuoinnin.

Monacon prinsessa Stephanie

Grace Kellyn ja Monacon prinssi Rainier III:n nuorin tytär prinsessa Stephanie on tiettävästi ollut villi lapsesta saakka. Äitinsä kuoltua auto-onnettomuudessa Stephanie alkoi kapinoida entistä enemmän. Hänellä on useita tatuointeja, esimerkiksi kukkasia ranteessaan, kaksi hyppäävää delfiiniä jalassaan.

Herttuatar Catherine

Cambridgen herttuattar ei ole ainakaan toistaiseksi ottanut iholleen pysyviä kuvia. Viime vuoden helmikuussa hän kuitenkin otti hennatatuoinnin käteensä. Luonnollinen hennaväri kestää iholla yhdestä neljään viikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat