Tällaisia ovat joulun 2021 hittilelut – saattavat näyttää tutuilta: "Leluja myydään lapsille nyt aikuisten kautta"

Tällaisia ovat joulun 2021 hittilelut 1:35
Tällaisia ovat joulun 2021 hittilelut!

Näistä tuotteista ennustetaan joulun 2021 leluhittejä! Moni vanhempi ostaa lapselleen nyt lahjan, jonka on itsekin saanut nuorempana.

Viime vuonna kuuminta hottia joulumarkkinoilla olivat yllätysmomentin sisältävät lelut. Vuonna 2021 lähdetään vielä aiempia vuosia enemmän suoranaiselle retroraiteelle, paljastaa verkkokauppamyyjä. Millaisista tuotteista povataan joulun hittileluja 2021?

Jättinalle vie voiton?

SOK Marketkaupan Päivi Hole uskoo, että joulupaketteihin päätyvät moninaiset Legot, RyhmäHau- sekä Frozen-lelut ja uutuutena AmongUs -pelin keräilylelut. S-ryhmä povaa joulun hitiksi melko perinteistä lelua – nimittäin jättimäistä pehmonallea!

Suomen leluyhdistyksen järjestämän Vuoden peli -kilpailun finalistit ovat perinteisesti olleet joululahjasuosikkeja. Joka vuosi lahjoiksi myydään myös klassikkopelejä, kuten Yatzya, Unoa ja Afrikan tähteä.

Jutun alussa olevalla videolla ennustetaan, mitkä lelut nousevat tänä jouluna hiteiksi!

Somehiteistä myös lahjasuosikkeja?

Verkkokauppa.comin lelujen valikoimapäällikkö Laura Haagmannin mukaan monen suomalaisenkin pukinkontista löytynee tänä jouluna videopalvelu TikTokista tuttuja hittileluja. Näitä ovat esimerkiksi mielialamustekala-pehmolelu ja pop it -fidgetpeli

Retro tekee paluun – lapsille ostetaan omia lapsuushittejä

Myös nostalgia on nyt pinnalla, ja Verkkokauppa.comin lelujen tuotepäällikkö Essi Tyson-Fyhrin mukaan edessä on retrojoulu. Monet 1980-, 1990- ja 2000-luvun alun suosikkileluista ovat tulleet takaisin, ja osa vanhemmista haluaakin niiden kautta hankkia lapsilleen "palan omaa lapsuuttaan".

– Leluja myydään lapsille nyt aikuisten kautta. Kasarin muksut ostavat omille lapsilleen He-Manin ja ysäriläiset innostuvat taas Bratzeista,  Tyson-Fyhr sanoo.

– Joulun hittileluista esimerkiksi Masters of the Universe -linna ja Ghost Caste -lautapeli on tehty nostalgisesti mahdollisimman samanlaisiksi kuin ne olivat kultaisella 1980-luvulla.

Katso myös: Värikkäiden jouluvalojesi yksi lamppu on rikki, joten muut 89 lamppua ovat nyt hyödyttömiä... Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua!

Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua 0:50

Lähteet: SOK, Verkkokauppa.com

Lue myös:

    Uusimmat