Tällainen on Viki Eerikkilän luotsaama Ei saa nauraa -ohjelma

1.9. alkava Ei saa nauraa on Viki Eerikkilän juontama viihdeuutuus 1:59
Mistä Ei saa nauraa -ohjelmassa on kyse?

Viki Eerikkilän isännöimässä uutuussarjassa joukko henkilöitä kokoontuu ikimuistoisen viikonlopun ajaksi mökkiin, jossa ei saa nauraa. 

Viki Eerikkilä luotsaa uutta kymmenosasta viihdeohjelmaa, jossa on kutsuttu joukko tunnettuja henkilöitä viettämään omalaatuista mökkiviikonloppua. Mökissä on vain yksi sääntö – ei saa nauraa. 

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivätkö vieraat yrittäisi saada toisiaan nauramaan kaikin mahdollisin keinoin. 

Ei saa nauraa  -sarjassa äänimerkin soidessa käynnistyy aina kierros, jonka aikana Eerikkilä laskee jokaisen hymyn sekä naurun ja niistä kilpailija saa miinuspisteitä. Jos taas onnistuu naurattamaan toisia tai olemaan aktiivinen, palkitsee Eerikkilä kilpailijan plussalla. Ne kilpailijat, joiden miinustili on kierroksen jälkeen eniten pakkasen puolella, joutuvat ulos kisasta.

Eerikkilä tarkkailee mökin tapahtumia omasta takahuoneestaan lukuisten kameroiden välityksellä ja laskee pisteitä. Kisasta pudonneet kilpailijat saapuvat hänen seurakseen takahuoneeseen kikattelemaan muille vielä kisassa oleville, ja ehkäpä jopa hieman vaikuttamaan pelin kulkuun.

Pokerinaamansa pitävyyttä ohjelmassa ovat testaamassa näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri ja radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä mediahahmo Perttu Sirviö.

Ei saa nauraa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 1.9. klo 21.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat