Talentin lavalla nähdään kuumaa twerkkausta! Jorma Uotinen häkeltyy: "Nyt tuli törinää pyttyyn"

1:51
Katso videolta tanssiesitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 14.2. nähdään toinen esikarsintajakso. Toisessa jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman toisessa jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja. He ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Toisessa jaksossa katsojat pääsevät nauttimaan näyttävästä tanssiesityksestä. Erityisesti Jorma Uotinen häkeltyy vauhdikkaan ja rohkean esityksen edessä.

Kahdeksan hengen Tinze Twerkers -tanssiryhmän tulee Tampereelta. Tanssi on ryhmän jäsenille pääasiassa harrastus, mutta osa myös opettaa sitä tällä hetkellä työkseen. Porukasta löytyy tanssiammattilaisten lisäksi myös muun muassa yrittäjää, lääkäriä ja sairaanhoitajaopiskelijaa. 

Tinze Twerkers muodostui Tia Maria Sokan, eli Tinzen, opissa ja nykyään Tinze toimii Tinze Twerkersin valmentajana. Ryhmä on perustettu vuonna 2015, ja se on Suomen ensimmäinen esiintyvä ja kisaava twerk-tanssiryhmä. 

Esiintymisessä ryhmä pitää siitä, että pääsee rikkomaan ennakkoluuloja, joita ihmisillä usein lajiin liittyen on. Twerkkaus on fyysisesti rankkaa, eikä loukkaantumisiltakaan ole vältytty. Ryhmäläisillä on muun muassa ollut pakararevähdyksiä ja lonkkavaivoja, sillä tanssiasento vetää lonkat ääriasentoon. 

Joukkueena kaikki tukevat toisiaan, ja esiintyminen yhdessä tuntuu turvalliselta – ryhmä kuvaileekin itseään perheeksi. Twerkkaus on antanut ryhmäläisille itsevarmuutta ja auttanut voimaantumaan. Jos on huono päivä, niin twerkkaus on parasta terapiaa, sillä siitä tulee aina parempi mieli. 

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja