Talent Suomi -kilpailun voittajat kertovat tunnelmistaan MTV Uutisille: "Kiljuttiin pompittiin ja itkettiin" – paljastavat nyt mihin 30 000 euron voittorahat menevät

6:51
Talent Suomi -voittajat!

Akrobatiavoimisteluryhmä Akrotaiturit voitti vuoden 2020 Talent Suomi -ohjelmassa. 

Talent Suomi -ohjelman finaali huipentui voitonjuhliin sunnuntaina 5.4. Voiton Talent Suomi -kilpailussa vei tamperelainen voimisteluryhmä Akrotaiturit. Talent-tittelin lisäksi ryhmä voitti 30 000 euron pääpalkinnon. 

Akrotaitureiden valmentaja ja koreografi Lotta Nuppola kertoi nuorten naisten tunnelmista heti voiton jälkeen.

– Kyllähän siinä riemu repesi vahvasti. Kiljuttiin, pompittiin ja itkettiin. En ole nähnyt heitä ikinä niin onnellisina, Nuppola kertoo. 

Katso huikea finaaliesitys videolta!

Akrotaiturit koostuvat 10-19-vuotiaista nuorista. 25 voimistelijan porukka supistui yhdeksään esiintyjään koronaviruspandemian myötä voimaan tulleiden rajoitusten vuoksi. Finaaliesityksessä nähtiin mystiikan ja iloittelun sijaan hieman raskaampaa ja dramaattisempaa meininkiä sekä taidokkaampia temppuja Within Temptationin tahtiin. 

– Se oli oikein hyvä. Alkuun show’n rakentaminen tuntui vaikealta. Temput ovat vaikeampi rakentaa pienelle porukalle. Osa tempuista oli myös ihan uusia. Esimerkiksi tuplavolttia ei oltu tehty ilman turvavaljaita aikaisemmin. Teimme sen vasta viime viikona torstaina ensimmäistä kertaa ilman turvavaljaita, Nuppola paljastaa.

"On pelätty ja haaveiltu tulevasta"

Voittorahat menevät uuden hallin pesämunaksi. 

– Saadaan meidän hallihankkeet käyntiin. Tampereella akrokeskus on purku-uhan alla. Ei tiedetä millä aikataululla se puretaan. On pelätty ja haaveiltu tulevasta. Nyt ollaan toiveikkaita sen suhteen, että meillä on halli jatkossa. 

Ilman koronapandemiaa Akrotaiturit olisivat kilpailemassa nuorten maailmanmestaruudesta Genevessä. Finaalissa katsojat saivat äänestää suosikkiaan. Kaikkiaan illan aikana päästiin nauttimaan kahdeksasta upeasta esityksestä. 

– Oli mahtava tunne, että katsojat olivat arvostaneet. Ollaan todella kiitollisia jokaiselle äänestäjälle. 

– Tätä päivää me ei unohda ikinä, Akrotaiturit kertoivat Instagram-tilillään.

Tuomaristossa istuivat Ernest Lawson, HP Parviainen, Krista Siegfrids sekä Jorma Uotinen. Ohjelmaa on juontanut Mikko Leppilampi

Katso jännittävä finaali ja kaikki Talent Suomi -ohjelman esitykset mtv.fi-palvelusta!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja