Mainos

Takertuva, yliherkkä, juoruilija – horoskooppimerkkisi paljastaa, mikä on huonoin ominaisuutesi

Oinas ei tunne vastuuta, Skorpioni haluaa kostaa... Tunnistatko itsesi näistä kuvauksista?

Women’s Health listasi jokaisen horoskooppimerkin huonoimmat puolet. Tunnistatko oman persoonallisuutesi näistä kuvauksista?

Härkä

Huonoin ominaisuus: Seikkailuhaluttomuus

Härkä pitää rutiineistaan niin paljon, että jää niihin lopulta jumiin. Mukavuus on toki ihanaa, mutta se, että katsoo aina samaa tv-ohjelmaa samaa ruokaa syödessään, on pidemmän päälle hieman tylsää.

Kaksoset

Huonoin ominaisuus: Juoruilu

Kaksoset nauttii juoruilusta, mutta joskus juorut palaavat kostamaan! Kerrot huomaamattasi muiden suuretkin salaisuudet; et halua satuttaa, mutta pysähdy hetkeksi pohtimaan, miltä omien salaisuuksiesi paljastuminen muille tuntuisi.

Rapu

Huonoin ominaisuus: Takertuvuus

Rapu on luontainen hoivaaja, mutta lipsahtaa helposti takertuvan puolelle. Hän roikkuu ihmissuhteissaan ja saattaa kuristaa läheisensä tarvitsevuudellaan. Avaa silmäsi ja pane merkille, jos joku selvästi kaipaa omaa tilaa – ja anna sitä sitten heille!

Leijona

Huonoin ominaisuus: Yliherkkyys

Herkkyys on upea ominaisuus, mutta aiheuttaa Leijonalle ongelmia. Kun haluat jälleen kerran sulkea suusi, kun joku loukkasi sinua puolihuolimattomalla sanallaan, lopeta! Kerro, miltä sinusta tuntuu, ja anna ihmiselle tilaisuus korjata asia.

Neitsyt

Huonoin ominaisuus: Perfektionismi

Neitsyt pitää asioista tietynlaisina eikä kestä, jos joku ei yllä hänen korkeisiin standardeihinsa. Samalla hän päätyy loukkaamaan tai ärsyttämään ihmisiä. Älä pelkää pyytää muiden mielipiteitä, ja kuuntele sitten oikeasti, mitä he sanovat!

Vaaka

Huonoin ominaisuus: Tunteiden pullottaminen

Vaaka pitää rauhasta ja harmoniasta. Hän vihaa yhteenottoa ja salaa omat tunteensa, vaikkei olisi sataprosenttisesti mukana jossakin projektissa. Seuraavalla kerralla voit koittaa avata suusi – asiat saattavat olla helpommin sovittavissa kuin uskotkaan!

Skorpioni

Huonoin ominaisuus: Kostonhimo

Kun Skorpioni loukkaantuu, hän käyttää ihmisten luottamuksella kertomia asioita näitä vastaan. Yritä keskittyä itse ongelman ratkaisemiseen sen sijaan, että mietit kostotoimia ja tapoja satuttaa muita!

Jousimies

Huonoin ominaisuus: Ajatuksiltaan rajoittunut

Jousimiehellä on vahvoja uskomuksia elämästä, eikä hän vaivaudu tarkistamaan faktoja. Asioihin uskominen sokeasti johtaa kuitenkin lopulta ongelmiin. Kun ensi kerralla vannot tietäväsi oikean tavan pystyttää teltta tai vaihtaa rengas, tarkista se – saatat yllättyä!

Kauris

Huonoin ominaisuus: Sitoutumisongelmat

Kauris haluaa pitää sanansa – aina. Koska mikään elämässä ei ole sataprosenttisen varmaa, Kauris ei kykene lupaamaan mitään, jos ei ole siitä aivan varma. Yritä tyytyä "melko varmaan", se voi muuttaa elämäsi.

Vesimies

Huonoin ominaisuus: Empatian puute

Vesimies on hyvä antamaan neuvoja, muttei aina tajua asioiden tunnepuolta. Hän tarjoilee kylmiä faktoja, muttei osaa aina osoittaa empatiaa. Yritä asettua ystäväsi asemaan ja miettiä, miltä hänestä tuntuu!

Kalat

Huonoin ominaisuus: Oman itsen laiminlyönti

Kalat antaa kaikkensa ystäviensä vuoksi. Hän jättää yöunet väliin auttaakseen ystäväänsä, ja harmittelee väsymystään myöhemmin. Kun ensi kerralla tarjoat apuasi, mieti hetki sitä, miten avun antaminen vaikuttaa sinuun itseesi!

Oinas

Huonoin ominaisuus: Vastuuntunnottomuus

Oinas hyppää innolla mukaan kaikkeen, vaikka idea olisi huono. Toki avantouinti sokkona aamuyöllä kuulostaa jännittävältä, mutta pysähdy nyt hetkeksi miettimään, mitä olet tekemässä!

***

0:41

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.