Take That myös albumilistan kärkeen

Comebackin tehnyt brittiläinen poikabändi Take That on vallannut sinkkulistan lisäksi myös Britannian albumilistan kärkipaikan. Take Thatin uutuuslevy on nimeltään Beautiful World ja sinkkulistan ykkösenä komeilee bändin biisi nimeltään Patience.

Take That on kaikkien aikojen suosituimpia poikabändejä, joka on kerännyt kotimaassaan Englannissa kaikkiaan yhdeksän singlelistan ykköstä. Yhtyeen menestysbiiseihin lukeutuvat muun muassa Back For Good, Everything Changes, Never Forget ja Relight My Fire. Bändi perustettiin vuonna 1990 ja se hajosi 1996. Popsupertähti Robbie Williams, 32, käynnisti uransa yhtyeessä. Williams jätti Take Thatin vuonna 1995 käynnistääkseen menestyksekkään soolouran.

Tänä vuonna Take That palasi estradeille ja studioon ilman Williamsia. Mukana bändin comebackissa ovat muut poppoon alkuperäisjäsenet Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange ja Mark Owen. Take That on saanut huomata brittien edelleen lämpenevän vanhalle suosikilleen. Listamenestyksen lisäksi bändin paluukiertue myi nopeasti loppuun.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat