Takavuosien menestysseura JYP elää seurahistoriansa vaikeinta aikaa, mutta valoakin näkyy jo - "Jos kameraryhmä olisi ollut mukana, olisi saanut aikamoisen dokumenttisarjan"

3:22
Katso videolta, miten JYPin jäsenet kommentoivat seuran vaikeuksia

2000–2010-luvun taitteen menestysseura JYP elää seurahistoriansa vaikeinta aikaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Seuran kuitenkin vakuutetaan palaavan takaisin parrasvaloihin vahvana.

JYP on ollut yksi käynnissä olevan kauden suurimmista murheenkryyneistä. Pelillisten haasteiden lisäksi vaikeuksia on aiheuttanut seuran taloudellinen tilanne, mikä on pakottanut JYPin rajuihinkin ratkaisuihin.

JYP on joutunut lomauttamaan kauden aikana valmentajakaksikko Pekka Tirkkosen ja Ari Santasen. Ulospäin meno on näyttänyt paikoitellen todella sekavalta.

– En sanoisi, että pakka on sekaisin. Olemme vain joutuneet tekemään äärimmäisen raskaita toimenpiteitä säilyäksemme hengissä, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo.

– Lähtökohta yksi on ollut se, että haluamme pelastaa seuran keinolla millä hyvänsä. Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että tulevaisuus kaikista vaikeuksista huolimatta näyttää siltä, että on valoa tunnelin päässä ja seura tulee pysymään pystyssä, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen komppaa.

Miten pelaajat ovat suhtautuneet JYPin suuriin haasteisiin? Robert Rooba käy läpi JYPin haasteita pelaajien näkökulmasta pääkuvan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja