Taikuri kokeilee hengenvaarallista temppua – asettaa HP Parviaisen ikävään asemaan: "Tähän moni ihminen on kuollut"

1:53
Onnistuuko Kristian nappamaan värikuulan ajoissa? Katso video!

Talent Suomen kuudes eli viimeinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 14.3. 

Talent Suomen viimeisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Kykykilpailussa on jäljellä enää yksi nauhoitettu esikarsintajakso, jonka jälkeen sunnuntaina 21.3. alkaen käynnistyy jännittävä kolmen suoran lähetyksen semifinaalivaihe.

Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

23-vuotias taikuri Kristian saapuu tekemään Talentiin hengenvaarallisen tempun, jossa nappaa värikuula-aseen kuulan hampaidensa väliin. Hän pyytää avukseen lavalle HP Parviaisen, sillä miehellä on aiempaa kokemusta stunteista. HP Parviainen joutuukin ikävään asemaan, sillä hän joutuu ampumaan värikuulan Kristiania kohti. 

Saako mies napattua ajoissa värikuulan hampaillaan? 

Ensimmäinen kipinä taikuuteen syntyi Kristianin ollessa pieni, kun hän näki televisiossa David Copperfieldin saavan vapauden patsaan häviämään. Kunnolla harrastus otti tuulta purjeiden alle noin 10 vuotta sitten, kun Kristian alkoi treenata taikatemppuja itsekseen ja pääsi myös esittämään niitä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja