Yksi esitys saa hymyn huulille – Ernest Lawson heittää Krista Siegfridsille kuitin: "Nyt tiedän, miksi rakastit tätä esitystä"

2:57
Katso vauhdikkaan Dance Mix Trion esitys!

Talent Suomen kuudes eli viimeinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 14.3. 

Talent Suomen viimeisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Kykykilpailussa on jäljellä enää yksi nauhoitettu esikarsintajakso, jonka jälkeen sunnuntaina 21.3. alkaen käynnistyy jännittävä kolmen suoran lähetyksen semifinaalivaihe.

Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

11-vuotiaiden Darian, Sofian ja Elinan muodostama monipuolinen show-ryhmä Dance Mix Trio vaikuttaa Lappeenrannassa.

Talentin lavalla kolmikko häikäisee tuomarit positiivisella ja vauhdikkaalla esityksellään. 

– Ihan superhyvä koreografia. Te olitte myös todella hyvä yhdessä. 

– Nyt tiedän, miksi Krista rakasti tätä esitystä niin paljon. Koska tämä muistutti ainakin minulle Kristan Euroviisu-esitystä, Ernest Lawson naurahtaa.

Daria haaveilee tulevaisuudessa voivansa toimia laulajana ja stylistina, Elina haluaa lääkäriksi ja Sofiaa kiinnostaa eläinlääkärin ammatti. Daria, Sofia ja Elina käyvät kaikki lappeenrantalaisessa lasten laulu- ja tanssistudio DanceMixissä. Daria on myös osallistunut Ukrainan Voice of Kids –kisaan.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja