Jorma Uotinen pyydetään lavalle Talentissa – mies yllättää kaikki painamalla kultaista nappia

5:03

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 7.3. nähdään viides esikarsintajakso. Viidennessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Viidennessä esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan taikuudesta. 

Aatu ja Jari tutustuivat toisiinsa musiikkiluokalla yläasteella. Molemmat olivat jo pienestä pitäen olleet kiinnostuneet taikuudesta, mutta yhdessä kaksikko alkoi tehdä temppuja noin 16-vuotiaana.

Talentissa nähty temppu on Jarin käsialaa: ohjelmassa on nähty aiemmin taikuutta ja mentalismia, mutta miehet halusivat yhdistää nämä joksikin ennennäkemättömäksi.

Miehet saavat lavalle Jorma Uotisen avustamaan taikatempussa. Uotinen vaikuttuu tempusta siinä määrin, että rientää painamaan kultaista nappia esityksen jälkeen. Muut Talent-tuomarit ihmettelevät Uotinen tampausta. 

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja