Tähtipelaajien kohutilanteesta lisäkipinää Mestarien liigaan, Sergio Ramos taas valokeilassa – "Siellä vedetään tikitalkia"

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierät vauhtiin huomenna – onko nyt Manchester Cityn vuosi? 8:19
C Moren studioisäntä Petri Pasanen sekä selostajat Kim Kallström ja Tuomas Virkkunen ennakoivat Mestarien liigan puolivälieriä.

Real Madridin ja Liverpoolin välinen kohtaaminen jalkapallon Mestarien liigan puolivälierissä on yksi tiistai-illan urheiluherkuista. Kyseessä on vuoden 2018 finaaliparin uusintavääntö, ja yksi taistelupareista on hyvin tuttu: Sergio Ramos vastaan Mohamed Salah. 

Mestarien liigan puolivälierien avausottelut tällä viikolla:
Ti klo 22 Manchester City–Dortmund
Ti klo 22 Real Madrid–Liverpool
Ke klo 22 Bayern München–PSG
Ke klo 22 FC Porto–Chelsea
Ottelut katsottavissa C Moren kanavilla ja cmore.fi-palvelussa. Jalkapallostudio klo 21 alkaen molempina päivinä!

Liverpool-tähti Salah loukkasi olkapäänsä kevään 2018 finaalissa, kun Ramos kaatui hyökkääjän päälle. Tapaus herätti spekulaatiota ja Ramosin otteita pidettiin kyseenalaisina. Liverpool hävisi tuon loppuottelun, mutta sai balsamia haavoilleen vuotta myöhemmin kaatamalla Tottenhamin finaalissa. 

Real-puolustajasuuruus Ramosin ja Salahin väliltä tuskin kipinöintiä puuttuu, kun kaksikko iskee yhteen puolivälierien 1. osaottelussa tiistaina. 

– Onhan se hieno nähdä heidän nyt uudestaan vääntävän (vastakkain), C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ennakoi. 

– Odotan sitä hetkeä, kun he kättelevät ennen peliä. Se kipinä on aivan varmasti siellä, ottelun selostava Kim Kallström komppaa. 

Virkkunen uskoo, että Ramosin ja Salahin kaksinkamppailuilta ei vältytä. 

– Vähän tätä tikitalkia vedetään siellä. Ne olisi hieno saada narulle ja kuunnella sitten, Virkkunen maiskuttelee viitaten suomalaisen NHL-legendan Esa "Tiki" Tikkasen legendaariseen psyykkaamistaitoon. 

Mutta miksi Manchester City on niin väkevä ennakkosuosikki Dortmundia vastaan? Se sekä keskiviikon ottelujen Bayern München–PSG ja FC Porto–Chelsea ennakot kuunneltavissa pääkuvan videolla!

Lue myös:

    Uusimmat