Tähtiartisti tulkitsi yllättävän voimakappaleen: "Nähtiinkö me nyt vilaus Heidi Kyrön pyhimpään sisimpään"

Heidi Kyrö esitti tumman ja tunteikkaan version vanhasta kasarihitistä Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella vanhat, tutut genrejaot ovat jääneet unholaan ja tilalle ovat tulleet erilaiset teemat, joiden kautta tähtiartistit pääsevät näyttämään aivan uusia puolia itsestään. Ohjelman seitsemännessä suorassa lähetyksessä artistit paljastavatkin omat voimakappaleensa.

Heidi Kyrö paljasti lähetyksessä, että hänen suuri voimakappaleensa on Tanita Tikaramin 1980-luvun lopun hitti Twist in My Sobriety.

Ennen esitystään Kyrö totesi, että rauhoittuminen on esiintyvälle artistille erityisen tärkeää, ja niin myös hänelle. Näin ollen hänen voimakappaleensa onkin hidas, rauhallinen ja kaunis kappale.

Herkkä ja tumma esitys vakuutti tuomariston. Maria Veitolan mukaan oli erityisen ihanaa, että artisti pysyi paikallaan esityksen ajan ja oli vakava. 

– Vähän epävarmaa mulle on, että tavoititko tässä sen tarvittavan sielun särön, mutta tykkäsin tästä esityksestä joka tapauksessa ihan tosi paljon. 

Veitolan tuomarikollegoista varsinkin Ismo Heikkilä komppasi Veitolan mielipidettä. 

– Heidi antoi tähän biisiin enemmän kuin Tanitan levytysversio, ainakin mitä täällä kuultiin livenä. 

– Nähtiinkö me nyt vilaus Heidi Kyrön pyhään sisimpään, uskalsiko hän näyttää sen, vai jäikö se vielä sen pienen harson alle. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja