Tahdon! Kaunarit-Brooke on mennyt naimisiin kolmetoista kertaa – kuuden eri miehen kanssa

Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan Katherine Kelly Lang tunnetaan miehiin menevän Brooken roolista. Muistatko, keiden kaikkien komistusten kanssa Brooke on nähty alttarilla vuosien saatossa?

Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa riittää draamaa: sarjassa on saatu vuosien aikana todistaa monia kuohuttavia käänteitä. Tänään 23.3. tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun sarjan ensimmäinen jakso näki päivänvalon. 

Monet saippuasarjan juonikuvioista kulminoituvat hahmojen välisiin romanttisiin suhteisiin. Yksi kaartin ahkerimmista rakastujista on Katherine Kelly Langin alusta asti näyttelemä Brooke Logan. Brooke on iskenyt silmänsä vuosien aikana useisiin uroksiin, ja yllättävän monen kanssa tie on kantanut aina alttarille asti.

Eric Forrester

Ericin kanssa Brooke on mennyt naimisiin kahdesti. Ensimmäisen kerran Brooke iski silmänsä Ericiin, kun Ridge jätti hänet palatakseen Carolinen luo. Liitto päättyi kuitenkin avioeroon kahden vuoden jälkeen. 

Toistamiseen kaksikko avioitui, kun Brooke pyrki osoittamaan tyttärelleen Bridgetille unohtaneensa Nickin. Tuolloinkin avio-onnea kesti vain vuoden verran.

Ridge Forrester

Ridgen ja Brooken tarinan tuntevat kaikki saippuafanit. Suhdesaaga hakee vertaistaan, sillä kaksikko on sanonut toisilleen "tahdon" alttarilla peräti seitsemän kertaa! Kaksikolla oli aikomus avioitua myös kahdeksannen kerran, mutta seremonia keskeytyi harmillisesti ennen kriittistä hetkeä.

Ridgen ja Brooken lukuisista liitoista lainvoimaisia on kuitenkin ollut ainoastaan kaksi. Loput on mitätöity tai jätetty puolitiehen.

Grant Chambers

Grant Chambersin kanssa Brooke vaihtoi sormuksia kostaakseen Ridgelle sen, että tämä kosi Tayloria itsensä sijaan. Ridge tuli viime hetkellä toisiin aatoksiin ja yritti estää kaksikon aikeet, mutta myöhästyi.

Thorne Forrester

Thorne ja Brooke saivat suhteelleen papin aamenen Brooken onnistuttua syrjäyttää Thornen aiemman rakkaan, kilpailevan Spectran muotisuvun Macyn. Forresterin perheen voimakkaasta vastustuksesta huolimatta liitto solmittiin – ja mitätöitiin jo puolen vuoden kuluttua Brooken tajuttua olevansa edelleen korviaan myöten rakastunut Ridgeen.

Whipple "Whip" Jones II

Whipple "Whip" Jones II:n kanssa Brooke avioitui peitelläkseen sitä tosiasiaa, että oli tullut raskaaksi tyttärensä miehen Deaconin kanssa. 

Dominick "Nick" Marone

Nick Maronen ja Brooken lyhyt avioliitto päätyi karille jo vuoden päästä alkamisestaan, kun Nick  päätyi sänkyyn Brooken tyttären kanssa ja saattoi tämän raskaaksi. Lopullinen kuolinisku liitolle tuli, kun Nick kaappasi Forresterien muotitalon itselleen.

Kauniiden ja rohkeiden kaikien aikojen ensimmäinen jakso esitettiin tasan 30 vuotta sitten, 23.3.1987. Kaikkiaan Brooke Logan on avioitunut sarjan historian aikana kolmetoista kertaa. 

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla arkisin.

Lue myös:

    Uusimmat