Tähdiltä inspiraatiota talvityyliin – kokeile näitä kolmea lookia

Talvi on haasteellista aikaa pukeutumiselle. Etsimme tähtien ja tyyligurujen parhaat talvilookit ja shoppailuvinkit niiden toteuttamiseksi.

Kokosimme kolme kaupunkikelpoista talviasua, jotka ovat saaneet innoituksensa tunnettujen tyylitaitureiden pukeutumisesta. Kokeile mustan ja pastellisävyjen yhdistelmää, samaan sävyyn pukeutumista tai farkun ja beigen klassikkokomboa.

Piristä pastellitakilla

Nopein tapa piristää talvityyliä on värikäs ulkotakki! Laulaja Taylor Swiftin soma kaupunkiasu toimisi Suomessakin, kunhan avokkaiden tilalle vaihtaisi pitkävartiset saappaat. Vaaleat asusteet ja pastellivärit toimivat keväälläkin.

Harmaa harmonia

Helppo tapa pysyä tyylikkäänä on käyttää koko asussa saman värin eri sävyjä. Näyttelijä Katie Holmes seurasi muotinäytöstä Berliinissä trendikkäässä pitkässä takissa ja pitkävartisissa saappaissa. Neulemekko yhdistettynä pitkiin saappaisiin ja peittävään takkiin on huippuhelppo ja mukava talviasu. Hienostunut hattu lämmittää päätä pipoa tyylikkäämmin.

Kokeile klassikoita

Muotisuunnittelija Stella McCartney yhdisti samaan asuun monta klassisen tyylikästä vaatekappaletta. Kamelitakki, siniset farkut ja harmaa neulepoolo ovat varma yhdistelmä. Eläinkuosi ja  1970-lukua huokuvat asusteet tuovat asuun asennetta.

Mikä asu on suosikkisi? Kommentoi alle!

Lue myös:

    Uusimmat