Tähdet, tähdet -kilpailijat valmistautuvat tosissaan tulevan viikon koitokseen: "Voi ny h*lvetti"

Tähdet, tähdet -kilpailussa valmistaudutaan toden teolla tulevan sunnuntain bileteemaiseen jaksoon. 

Tähdet, tähdet -kilpailussa vanhat genret ovat jääneet menneisyyteen, ja niiden sijaan tällä kaudella kilpailijat pääsevät näyttämään uusia puolia itsestään erilaisten teemojen kautta. 

Sunnuntaina 24. helmikuuta koittavassa livelähetyksessä teemana on bileet. Tähdet tähdet -kilpailijat valmistautuvat tulevaan koitokseen kiivaasti, eikä heillä helppoakaan aina ole. 

Muun muassa tähtiartistit Samae Koskinen sekä Heidi Kyrö ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa materiaalia sunnuntaihin valmistautumisesta. Kumpikin tähdistä on viettänyt aikaa Step Up -tanssikoululla, toinen hieman eri tunnelmissa kuin toinen. 

– SWÄG! Heidi Kyrö hehkuttaa Instagram-tilillään hyväntuulisen oloisista tanssiharjoituksista.

– Voi ny helvetti, Samae Koskinen puolestaan toteaa Instagramissa samaisen tanssikoulun ovelta. 

Myös Ressu Redford on jakanut omia tunnelmiaan tanssiharjoituksista Instagram-tilillään.

– Tässä tietty hymyillään, mutta yksi fiksu miettii ja raapii ohimoa, että "miten toi Ressu nyt oikeen", Redford kirjoittaa päivityksessään.

Redford myös kehuu tekstissään joukon koreografia Jari Saarelaista, joka hänen sanojensa mukaan ymmärtää olla laatimatta miehelle liian vaikeita tanssiliikkeitä.

Samae Koskinen esittää sunnuntaina Whamin lennokkaan ja legendaarisen 80-luvun tanssihitin Wake Me Up Before You Go Go. Heidi Kyrö puolestaan tulkitsee Antti Tuiskun ja JVG:n yhteiskappaleen Swäg. Ressu Redfordilta kuullaan JVG:n bilehittiTarkenee.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja