Tähdet paljastavat seksikohtauksien salat

Vaikuttaa siltä, etteivät edes teatterikoulut pysty valmistamaan tähtiä seksikohtauksia varten.

Robert Pattinson elokuvassa Remember me

Twilight -elokuvien tähdellä on vielä paljon opittavaa seksikohtauksien kuvaamisesta.

– Seksikohtausta varten saadaan pieni tilkku privaattialueiden suojaksi. En teipannut sitä asianmukaisesti paikoilleen, ja sitten tilkku kirjaimellisesti putosi paikoiltaan yhdessä sekunnissa ja liimaantui kiinni lakanoihin, Pattinson kertoo.

– Ja sitten tajuat, että koko kuvausryhmä tuijottaa suoraan persvakoosi, hän jatkaa.

Justin Bartha elokuvassa The Rebound

Justin Bartha myöntää stressanneensa seksikohtausta Catherine Zeta-Jonesin kanssa.

– Seksikohtauksien kuvaaminen on aina vähän outoa. Catherine oli hiukan hermostunut, joten yritin keventää tilannetta. Kävelin sisään huoneeseen, kun Catherine oli meikattavana ja kysyin "Ok, kuka haluaa harrastaa seksiä kanssani tänään?"

– Muutama käsi nousi pystyyn, lähinnä miesten käsiä. Kun lopulta pääsimme kuvaamaan kohtausta, rintani hankautui jatkuvasti sohvaa vasten.

– Päivän lopussa rintani oli raa'an punainen. Juuri tällaista et halua, kun harrastat seksiä Catherine Zeta-Jonesin kanssa! Bartha kuvaili.

John C. Reilly elokuvassa Kiltti tyttö

John C. Reilly koki noloja hetkiä Kiltti tyttö -elokuvan kuvauksissa, kun hänen piti näytellä harrastavansa seksiä Jennifer Anistonin kanssa, joka tunsi olonsa selkeästi epämukavaksi.

– Ajattelin "Ok, he varmaan haluavat minun olevan vain oikeassa asennossa" ja kiipesin Jenniferin viereen sänkyyn vällyjen väliin. Voin vannoa, että hänellä oli yllään kaksi paria verkkareita, talvisukat ja pitkähihainen t-paita. Hänen vartalonsa oli käytännössä katsoen kuin burka kaulasta alaspäin, John selitti.

– Sanoin sitten "Nousen nyt varmaan vain yllesi" ja hän kysyi "Voinko saada siveystyynyn nyt?". Mietin vain, että mikä helkutti on siveystyyny. Ja hänelle tuotiin suuri, musta tyyny, jonka hän laittoi jalkojensa väliin. Silloin tunsin, että oloni muuttui Robert Palmerista Notre Damen kellonsoittajaksi. "Olen pahoillani, kai minä sitten vain sekstailen tyynyn kanssa."

Eva Mendes elokuvassa We Own The Night

Jopa kuvankaunis Eva Mendes kokee seksikohtaukset hiukan kauhistuttaviksi. Elokuvassa We Own the Night Mendesin pitää tyydyttää itseään Joaquin Phoenixin edessä.

– Se oli todella epämukavaa! Olin niin kauhuissani sinä aamuna ja yritin viivyttää kuvauksen tekemistä. Mutta minun oli tehtävä se, Mendes kertoi.

Mendes yritti kysellä Joaquinilta ja elokuvan ohjaajalta, oliko todella olennaista, että hänen pitää tehdä kohtaus.

Kate Bosworth elokuvassa 21

Kate Bosworth löysi vastanäyttelijänsä Jim Sturgessin kanssa keinon rentoutua 21-elokuvan seksikohtausta varten. He päättivät juoda itsensä humalaan ennen intiimiä kohtausta.

– Luulen, että joimme Grey Goose -vodkaa. Se oli mahtavaa ehkä ensimmäisen puolen tunnin ajan. Kun jatkoimme juomista, hommasta tuli vain sekavaa ja huolimatonta. En voinut nousta ylös yhdessä vaiheessa, vastanäyttelijäJim Sturgess kertoi.

Rupert Grint elokuvassa Cherrybomb

Harry Potterista tuttu Rupert Grint ei voinut taikoa itseään pois ensimmäisestä seksikohtauksestaan elokuvassa Cherrybomb. Vastanäyttelijänä toimi Kimberley Nixon.

– Ensimmäinen seksikohtaukseni oli traumaattinen kokemus. Kimberleyn mielestä se oli kuitenkin vielä paljon nolostuttavampaa. Luulen sen olevan helpompaa pojille. Kyseessä oli myös hänen ensimmäinen seksikohtauksensa.

Stephen Moyer ja Anna Paquin True Blood -sarjassa

Stephen Moyer ja Anna Paquin ovat pari myös oikeassa elämässä, joten heille ei ollut ongelma eikä mikään kuvata True Bloodin seksikohtauksia.

– Kaikki kuvaustiimissä näkevät nyt, mitä tavallisesti tapahtuu suljettujen ovien takana. Emme jätä mitään mielikuvituksen varaan! Stephen nauroi.

– Se ei todellakaan haittaa minua, olen läheinen koko kuvausryhmämme kanssa. Olemme kaikki nähneet toisemme erilaisissa oudoissa tilanteissa, Anna Paquin lisäsi.

James Franco ja Julia Roberts elokuvassa Eat, Pray, Love

Julia Roberts saattoi olla estoton Pretty Woman -elokuvassa, mutta James Francon mukaan Roberts oli melko ujo Eat, Pray, Love -elokuvan seksikohtauksia kuvatessa.

– Hän on todella, todella meneväinen. Mutta luulen, että hän myöntäisi myös melko avoimesti, ettei hän rakasta seksikohtauksien tekemistä ja oli oikeastaan melko ujo, kun meidän piti kuvata niitä, Franco sanoo.

Lähde: The Sun

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat