Tähdet hehkuivat punaisella matolla – kopioi kesän suosituin mekkotyyli!

Tämän kesän ehdoton mekkohitti on niin kutsuttu cut-out-dress. Tämä ihastuttava mekkomalli paljastaa juuri sopivasti ruskettunutta pintaa, peittäen silti arimmat kohdat vartalostasi.

Ei ole ihme, että moni supertähti valitsi juuri tämän mekkomallin ylleen sunnuntaina 18. toukokuuta järjestetyssä Billboard Music Awards -gaalassa.

Ota rohkeasti mallia tähdiltä, ja kokeile itsekin cut-out-mekkoa! Valitse yllesi mekko, joka paljastaa juuri sen parhaan kohdan vartalostasi. 

1. Kyljet näkyviin

Kuvankaunis näyttelijätär Danica McKellar ei epäröi paljastaa timmiä vatsaansa. Huomaa kuitenkin, että mekko peittää strategisesti alavatsan, joka on monilla se pahiten turvoksissa oleva kohta vartaloa. 

2. Väriä voi olla enemmänkin

Tv-juontaja Keltie Knight edustaa kirkkaanvärisin paljetein somistetussa cut-out-mekossa. Mekon kruunaa näyttävä vetoketju. 

3. Valkoinen mekko sopii rannalle

Muotibloggaaja Lauren Elizabeth pukeutui valkoiseen, ylävatsan paljastavaan kesämekkoon. Mekko on sen verran lyhyt, että sopisi ehkä mieluummin rannalle kuin hienoon juhlatilaisuuteen. 

4. Vältä kuitenkin tätä

Laulaja Nicki Minaj ei epäröinyt paljastaa vähän enemmänkin cut-out-mekollaan. Nickille mekko saattaa sopia, mutta meidän tavallisten tallaajien kannattaa ehkä pitää rintamus piilossa katseilta.

5. Musta cut-out-mekko on takuuvarma valinta

Tv-persoona Rocsi Diaz hehkuu mustassa, juuri sopivan vähän paljastavassa mekossa. Narusandaalit sopivat täydellisesti yhteen mekon kanssa. 

6. Vetoketjut sopivat myös kesään

Moderni perhe -sarjasta tuttu nuori näyttelijätär Sarah Hyland on pukeutunut todella tyylikkäästi Chanel-henkiseen asuun. Isot, kultaiset vetoketjut tuovat kokonaisuuteen mielenkiintoista ekstraa.

7. Verkkomateriaali käy mekkoon

Shakira todistaa, että verkkoasut eivät ole menneen talven lumia. 

8. Cut-out-mekko voi paljastaa muutakin kuin vyötäröä

Kanadalainen tv-tähti Shira Lazar vilauttaa sievästi dekolteetaan roosanvärisessä cut-out-mekossa. 

9. Paljasta pelkät olkapäät

Laulaja John Legendin puoliso ja malli Christine Teigen edustaa erikoisessa asussa, joka jättää olkapäät ja sääret paljaiksi. Ehkä asu on hieman liian lyhyt muiden kuin Christinen säärille. Olkapäät voi kuitenkin jättää huoletta paljaiksi, vaikka ei omaisikaan mallinvartaloa. 

10. Kolmen värin trio

Ensisilmäyksellä -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Lucy Hale loistaa kolmessa kesäisessä värissä. Kesällä värejä saa olla samassa asussa useampia. 

Lue myös:

    Uusimmat