Tähden hiusvärikokeilut – mikä sopii parhaiten?

The City -tähti Olivia Palermon hiusten väri on muuttunut pikkuhiljaa tummemmaksi. Mitkä hiukset pukevat kaunotarta parhaiten?

The City -tv-sarjasta tuttu Olivia Palermo on vuoden aikana muuttunut pikkuhiljaa blondista bruneteksi. Kauniin tähden kasvoja kehystävät nyt tummanruskeat kutrit. Katso kuvat ja kommentoi, mikä väri sopii Palermolle parhaiten.

Palermon hiukset olivat täydellisesti vaaleilla raidoilla värjätyt, kun hän oli ensi kertaa mukana The City -tv-sarjan jaksoissa. Hiukset olivat aina huolitellun näköiset. Ne oli joko sidottu löysästi kiinni tai olivat auki ja muotoiltu suurille kiharoille. Vaaleiden hiusten kanssa tähden ei ole tarvinnut tummentaa ihonsa sävyä auringon alla tai keinotekoisesti. Vaikka hiukset olivat vaaleat, ne olivat upean kiiltävät. Vaalea väri ei ollut päässyt pilaamaan niitä kuivankarheiksi.

Tasan vuosi sitten Palermo värjäytti hiuksensa ruskeiksi. Ensin sävy oli vaaleanruskea, joka ei ollut koin suuri muutos tähden aiemmin vaaleisiin hiuksiin. Sävy muuttui kuitenkin pian tummanruskeaksi. Mitä tummemmat hiukset ovat, sitä enemmän huomiota täytyy kiinnittää ihon oikeaan sävyyn. Tummat hiukset saavat helposti näyttämään kalpealta. Palermo on kuluneen kesän jäljiltä todella ruskettunut, joten tummat hiukset eivät saa tähteä näyttämään haamulta.

MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuvat: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat