Tabu-juontaja Pekka Strang esitteli stand up -taitojaan suorassa lähetyksessä – heitti kuitin näkövammaiselle Veli-Matille

Tabu-ohjelmassa nauretaan niille, joille ei saisi nauraa 9:03
Katso koko haastattelu: Tabu-ohjelmassa nauretaan yhdessä asioille, joille ei saisi nauraa

Pekka Strang heitti vitsiä suorassa lähetyksessä.

Uusi Tabu-ohjelma alkaa tänään sunnuntaina MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Tabussa näyttelijä Pekka Strang tutustuu erilaisiin elämäntarinoihin lämminhenkisissä keskusteluissa, ja ennakkoluuloille nauretaan yhdessä jaksoja rytmittävissä stand-up osioissa, joissa hyödynnetään huumorin sytykkeenä ennakkoluuloja, joiden kanssa osallistujat kamppailevat. 

Pekka Strang ja Tabu-ohjelman kolmannessa jaksossa esiintyvä näkövammainen Veli-Matti vierailivat sunnuntaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa Tabusta.

Veli-Matti sanoi, että olisi hienoa, jos kaikki ihmiset voisivat ikään kuin "lähteä samalta viivalta". Hän kuitenkin huomautti, että edelleen on selkeitä asioita, joiden kohdalla näin ei valitettavasti ole.

– Työnhakuun ja kaikkeen tämmöiseen liittyen. Kyllähän ne totta kai ratkaisevat, ei sille voi yhtään mitään. En minä nyt lähde taksikuskiksi tästä hakemaan, hän sanoi.

Pekka Strang nappasi oitis kiinni Veli-Matin taksikuskiheitosta.

– Siinä olisi se hyvä puoli, että sinun olisi helppoa ajaa pimeässä, Strang sanoi Veli-Matille.

– Niin muuten olisi joo, tämä komppasi.

– Pimeää taksia, juontaja Antero Mertaranta veisteli. 

Veli-Matti jatkoi kertoen, että 90-luvulla, aikana, jolloin hän kipuili henkilökohtaisesti oman näkövammansa kanssa, ajat olivat hyvin toisenlaiset kuin nykyisin.

– 90-luvulla kukaan ei voinut poiketa normista. Jos olit erilainen, niin sinut pitää työntää luolaan ja laittaa ovi kiinni. Mutta nyt se on toisin päin. Erilaisuutta on niin paljon ja ihmiset saavat olla erilaisia, kaapin ovet on avattu ja pääsemme tulemaan sieltä täysillä muiden joukkoon, hän sanoi ja lisäsi, että tämä käy hänen mielestään ilmi Tabu-ohjelmassa. 

Juttua korjattu 30.4.2024 klo 13.13: Korjattu Veli-Matin nimi jutun otsikosta. 

Tabu MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.4. klo 21 alkaen. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. 

 

Lue myös:

    Uusimmat