Mainos

Tunnistatko jenkkiesikuvan? Roope Salminen vie show’n astetta pidemmälle

Roope Salminen Show vie tilanteet yhdysvaltalaista esikuvaansa ja insiraation lähdettä pidemmälle.

Roope Salmisen nimikko-ohjelma Roope Salminen Show starttasi maanantaina 14.3. MTV Katsomossa. Ensimmäisen jakson voi nähdä myös Subilla 21.3 klo 21.00.

Tarkkasilmäiset voivat huomata ohjelmassa tuttuja vaikutteita amerikkalaisesta inspiraation lähteestä.

– Miten sä tajusit? Mehän vaihdettiin ne saniaiset kultapalmuihin, Roope vastaa MTV.fin toimittajan kysymykseen siitä, onko kyseessä kopio Zach GalifiniakisinBetween Two Ferns -ohjelmasta.

– Rakastan Between Two Ferns -ohjelmaa. Kelasin, että kun kerran viherkasvien välissä höpöttely toimii noin hyvin, niin löytyyhän niitä puskia Suomestakin. Ei tarvinnut pitkään kiistellä lavastusbudjetistakaan tuotantoyhtiön kanssa.

Pitkään improvisaatioteatteria tehnyt Salminen halusi viedä käsikirjoitetun, erikoisen haastattelukomedian astetta pidemmälle. 

– Mulla on kymmenenvuotinen historia improvisaation parissa ja me haluttiin tehdä konsepti, jossa vieraatkaan ei oikeasti tiedä mitä on tulossa, vaan koko haastattelu vedetään käytännössä improna. Eikä siis käsikirjoiteta juuri ollenkaan.

– Between Two Ferns on täysin käsikirjoitettu ohjelma, ja siinä on alusta loppuun käsikirjoitetut repliikit sekä juontajalla että vieraalla, Salminen kuvailee.

Kysymykset lähtevät omille poluilleen

– Me teimme toisella tavalla. Kirjoitimme muutaman kysymyksen etukäteen, mutta ei niistä juurikaan pidetty kiinni. Kuvaustilanteessa kysymykset lähtivät aina uudelle, yllättävälle polulle jokaisen vieraan kanssa, mies valottaa kuviota ohjelman takana.

– Tästä päätyi loppuen lopuksi tulemaan tosi erilainen show (kuin Between Two Ferns), mikä on asia, jonka huomaa kun katsoo meidän jaksoja. Olisin tuntunut huijaukselta olla jättämättä pientä vinkkiä siitä, että mistä tämä inspiraatio on tullut. Siksi jätimme palmupuut reippaasti näkyville.

Salminen haluaa antaa kiitosta internetin Funny or Die -komediasivustolla julkaistavalle konseptille.

– Jos me olisimme halunneet olla sniikkejä ja piilottaa inspiraatiomme lähteen, niin tuskin olisimme laittaneet ihmisiä istumaan kahden palmupuun väliin, Salminen nauraa.

Katso jakso kokonaisuudessaan MTV Katsomosta

Katso jutun yläosan videolta esimakua Roope Salminen Show’n ensimmäisestä jaksosta! Mukana menossa Pirkka-Pekka Petelius. Huomaathan, että video sisältää karkeaa kielenkäyttöä, eikä näin ollen sovi perheen pienimmille.

Roope Salminen Show’n ensimmäinen jakso on kokonaisuudessaan katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Roope Salminen Show’n ensimmäinen jakso julkaistiin Katsomossa 14.3. Sarja starttaa Subilla 21.3.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.